Категории

Препоръчваме

Линк Директории

Реклама

Статистика

  • Активни: 25901
  • Чакащи: 19
  • От днес: 0
  • Статии: 1183
  • Категории: 15
  • Подкатегории: 60

Подреди по: Посещения | Азбучно

Page 4

Lands.bg e специализиран сайт на „Мелчин” ЕООД за покупко-продажба на земи в България, подходящи за строителство на жилищни търговски комплекси, хипермаркети, заводи, ветрогенератори и фотоволтаични паркове.
http://www.lands.bg/ ~ Още ...
Изграждане на Пасивни Къщи по европейски стандарт от модулни елементи чрез иновативна технология. Постигане на над 90% икономия на енергия за отопление и осигуряване на здравословен микроклимат.
http://www.megamat.bg ~ Още ...
Твоята информация за Имоти: Недвижими имоти, Ипотечни кредити, Агенции за недвижими имоти, Застраховки, Архитекти, Агенции за имоти в София, Стара Загора, Пловдив, Русе, Варна. Почистване на дома, Сглобяеми къщи, Всичко за строителството, Транспортни
http://www.imoti.informer.bg ~ Още ...
Сайт № 1 за безплатни обяви за имоти и квартири. Вашето място за вашата оферта. Каталог от агенции.
http://www.imot-24.com ~ Още ...
Апартаменти за продажба без комисионна за купувача, едностайни, двустайни, тристайни, мезонети във Варна
http://xn--80aaaupwilkue.net ~ Още ...
Недвижими имоти в Белица от Корона ИМ - продажба на къщи, вили, парцели и земеделски земи в град Белица и района
http://korona-belitsa.com/ ~ Още ...
Строителна фирма Шопова Стройарх извършва строителни дейности на цели строителни обекти или части от тях, довършителни работи, основни вътрешни и външни ремонти до ключ.
http://www.shopovastroyarch.com ~ Още ...
Безплатни обяви, оферти за продажба, наем, купува, наема, заменя. Агенции за имоти. Новини. Строителство. Обзавеждане. Интериор. Кредитиране и др.
http://www.bul-estate.eu ~ Още ...
Безплатно публикуване на Имоти, Обяви, Продава, Купува, Под Наем, Наема, Заменя, Съквартиранти, Обезщетение, Агенции, Фирми, Кредитиране, Фирмен Каталог
http://www.imot.cc ~ Още ...
Продава и дава под наем недвижими имоти във Варна - апартаменти ново строителство
http://holidaykings.net ~ Още ...
ЕТ”Лони Георгиев” Враца Инвестиционни проучвания и консултации.Оценяване на проекти. Съгласуване,координиране,проектиране. Независим строителен надзор.
http://stroitelen-nadzor.net ~ Още ...
Независим строителен надзор, оценка на инвестиционни проекти, изготвя Компексен доклад за получаване на Разрешение за строеж. Строителен надзор по време на строителството и изготвя ОКОНЧАТЕЛЕН ДОКЛАД за издаване на Разрешение за ползване.
http://nadzor-sinkoeng.com/ ~ Още ...
Тук обикновенни хора разказват за своите премеждия и опит със закупуването и наемането на имоти.
http://imoti.samo.bg ~ Още ...
Имоти във Варна за продажба,наеми парцели, апартаменти, хотели,земеделски земи,инвестиционни проекти.
http://www.balinovinvest.com ~ Още ...
Ако имате нужда от: Проект за инетриор на апартамент,заведение(дискотека, ресторант, бар, сладкарница, пицария), интериорно решение на магазин,цялостно решение на хотел,проекти за офиси,кабинет, щанд или друга работна среда
http://www.acherno.com ~ Още ...
Продажба на ваканционни апартаменти в спа комплекс "Севтополис"
http://viaspawellness.com ~ Още ...
Покупки, продажби, наемане, отдаване, управление и консултации в областта на недвижимата собственост.
http://www.prime.portalimoti.com ~ Още ...
Консултации и консултантски услуги в сферата на строителство, инвестиране и планиране.
http://www.arealpoint.eu ~ Още ...
Зашеметяващата комбинация между магията на планината, прецизно проектирани къщи и лукса на модерното строителство придава изключително висока стойност на всеки имот, закупен в комплекс Apolona Houses.
http://www.apolonahouses.com ~ Още ...
Управление, стопанисване и поддръжка София Пропърти Мениджмънт ЕООД е създадена с цел да предлага комплексно управление, стопанисване и поддръжка на недвижими имоти.
http://www.sofiapropertymanagement.com/ ~ Още ...
myhome.bg “Живейте в България” е първият международен портал за недвижими имоти в България. Лесен за употреба и изцяло преведен на български и английски.
http://www.myhome.bg ~ Още ...
Покриви, Бигор-ИН ООД започна да предлага полски метални керемиди Polonia. Керемидите са изработени от висококачествена горещопоцинкована стомана.
http://bigorltd.com/ ~ Още ...
Безплатни обяви за покупка, продажба и отдаване под наем на имоти в Realestatesofia
http://realestatesofia.com/ ~ Още ...
BIB GROUP агенция за недвижими имоти в България.Купува,продава,наема,отдава апартаменти,вили,къщи,парцели по черноморието и вътрешноста на страната.Съдейства за промяна на статута на земеделски земи.Извършва ремонтни дейности на новозакупен имот.
http://www.bibproperty.com ~ Още ...
Система за недвижими имоти събираща в едно агенции за недвижими имоти, инвеститори и частни лица.Недвижими имоти в България и Европа.Имоти за продажба и под наем.Обяви за недвижими имоти.Луксозни имоти на морето.
http://sistemata.com ~ Още ...
Недвижими имоти в България.Имоти за продажба и под наем.Апартаменти ново строителство.Пазарът на недвижими имоти в България.Обяви за недвижими имоти.Имоти в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора.
http://pazarimoti.net ~ Още ...
строителството,продажбата на недвижими имоти,търговия със строителни материали.
http://www.vidagroup.bg ~ Още ...
Модерни решения за вашия дом и градина.Полезни статии относно модерното строителство.Схеми за интериорни мебели.
http://stroitelbg.wordpress.com/ ~ Още ...
Наеми, продажби, покупки, управление, инвест. проекти, юридическо обслужване, корпоративно обслужване, кредитиране. Покупко-продажба, наем на специфични бизнес имоти – турист. обекти, хотели, офисни и произв. сгради, парцели за строителство и др.
http://www.unicomimoti.com ~ Още ...
Скулптори и архитекти са обединили усилия в Радена за да създават уникални архитектурни фасади, облицовки и орнаменти. Уникалната технология позволява създаване на подобни на естествени облицовки на достъпни цени.
http://radena-fasadi.com/bg/облицовки-на-фасади ~ Още ...
Сайт с полезни статии за различни видове ремонти и строителство.
http://remonti.info/ ~ Още ...
Посредничество и покупко-продажба на недвижими имоти
http://olimpia.freehostia.com/ ~ Още ...
Продава се имот в регулация 15 449 кв.м в землището на село Хромица, община Ардино, област Кърджали.Имотът се намира по пътя към нулата на язовир Кърджали с тихо и уникално природно местонахождение.Изключително подходящ за затворен хотелски комплекс.
http://www.imot-rodopite.com/ ~ Още ...
Продажба на недвижими имоти във Варна и региона, директно представителство и цени на строителни фирми и собственици, предлага актуални оферти във всички райони на гр.Варна без комисионна и без такси за купувача.
http://xn----8sbag2aa1ameyr.com ~ Още ...
Покупко-продажба на земеделска земя и недвижими имоти директно от собственик и без посредник. Смяна на статут и регулация на земеделска земя.
http://askoimoti.my-market.eu/ ~ Още ...
Проектиране, изграждане и ремонт на басейни, сауни, парни бани, фонтани, хидро и ел. инсталации. Гаранционна и след гаранционна поддръжка.
http://www.poolsgsa.com/ ~ Още ...
Атрактивна, модерна и луксозна сграда от клас А, предназначена за офис помещения. Състои се от девет нива, като две от тях са подземни. Отлична локация в град София, съвременен дизайн и прецизна изработка.
http://www.intradings.com/ ~ Още ...
Сайт направен от Carnage за Вила "Фамилия" Варна. Благодаря, че го посетихте.
http://villafamilybg.com ~ Още ...
ПОКУПКО ,ПРОДАЖБА ,НАЕМАНЕ ,ОТДАВАНЕ ,УПРАВЛЕНИЕ ,ПОТДЪРЖАНЕ( сгради и терени) на недвижими имоти. Повече Информация за нас и услугите които предлагаме на нашият сайт - www.imotitrayana.com ,вила в троян, имоти, имоти в троян ,имоти в троян
http://www.imotitrayana.com ~ Още ...
Стадиком Къмпани - Довършителна и строително-ремонтна дейност на апартаменти, офиси, къщи, сгради и т.н.
http://www.realestate-bulgaria.biz ~ Още ...
Публикувайте обява за вашия имот. купува, продава,апартаменти, парцели, земеделска земя, без посредници без брокери без комисионни директно вашия телефон.София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Добрич,Плевен, Видин, Стара Загора, Пазарджик, Благоевград
http://www.bezbroker.com ~ Още ...
Ваканционно селище „Орфееви скали”. Апартаменти в най-красивата местност на Родопите, на 3км. южно от курорт Пампорово. Оставете красотата на природата да Ви заплени.
http://www.stil-ko.com/ ~ Още ...
Сайт за недвижими имоти с полезни новини за строителството и цените на имотите
http://homeland.bg ~ Още ...
Архитектурно бюро Вълеви работи в районите на град Габрово, Севлиево, Трявна и Дряново от 1983 г, специализирано e в градоустройствено проектиране и в изработване на инвестиционни проекти за жилищни, обществени, производствени, складови и офис-сгради
http://walevi.com ~ Още ...
инженерна фирма занимаваща се с конструктивно проектиране на сгради и съоражения, проучвателна и консултантска дейност в областта на строителството.
http://www.sdproject.eu ~ Още ...
Инвестиционно-консултантска компания, която специализира в професионално управление и подръжка на жилищни, търговски и административни комплекси. Почистване, подръжка на зелени площи, ремонтни дейности, техническа подръжка.
http://www.capitalidea.eu ~ Още ...
УНИ-АРХ ООД e регистрирана 1990 г. в гр. София с предмет на дейност проектиране на сгради в пълния спектър на архитектурната практика, а именно: обществени и жилищни сгради и хотели, спортни сгради и съоръжения, интериорен дизайн, градоустройство.
http://www.uniarch-bg.com ~ Още ...
Монтаж на арматъра , заготовка и транспорт Дългогодишен опит , качествено изпълнение в срокове , коректно отношение
http://www.armasteel.com/ ~ Още ...
Агенция за недвижими имоти Гарант. Посредничество при покупка, продажба, отдаване под наем на недвижима собственост, пазарна оценка на недвижимите имоти, управление на недвижим имот, Кредитно консултиране
http://garantproperty.eu ~ Още ...
Античен стил ЕООД предлага широката гама от бетонови изделия - бетонови отливки, балюстри, стюбели, декоративни елементи от бетон
http://antichen-stil.com ~ Още ...
Имоти във Варна-апартаменти, къщи, вили, парцели до морето, без комисионна, директно от строителя
http://www.imoti-varna.info ~ Още ...
МИП ГРУП ООД-Строителни материали Кофраж и кофражни системи,водоустойчив шперплат,телескопични подпори,вилици за подпори. Предлагаме най-доброто качество шперплат на пазара,гарантирано със сертификати за качество!!!
http://www.mipgroup.bg ~ Още ...
Продажба и управление на имоти, апартаменти под наем в Поморие, Бургас и региона - апартаменти, къщи, вили, парцели, земеделска земя, офиси в Слънчев Бряг, Несебър, Свети Влас, Равда, Ахелой, Сарафово, Приморско, Китен, Несебър, Созопол
http://www.residencegroup-bg.com ~ Още ...
We are independent investors. We buy the land, build the properties and sell them. Apart of this we have a branch office that deals with real estates.
http://www.balkan-net.com ~ Още ...
Дизайнерски тапети - магазин във Варна. Неповторими бутикови декоративни тапети за вашите дом и офис. Световни марки - лидери в областта на интериорния дизайн - rasch, marburg, as-creation, esprit. Класата на Тапета един магазин на Европа стил.
http://luksozni-tapeti-varna.hit.bg/ ~ Още ...
Булинженеринг ЕООД гр. Карлово извършва всички видове строителни и ремонтни дейности на сгради и пътища . Отдава под наем механизация. Изготвя строителни книжа , въвежда в експлоатация строителни обекти.
http://www.bul-bg.com ~ Още ...
Имоти във Варна, апартаменти без комисионна всички райони
http://imoti-varna.net ~ Още ...
Предмет на дейност на фирмата е проектиране и изпълнение на промишлено и жилищно строителство.
http://www.aris-building.com ~ Още ...
„Бял бор” АД е специализиранo в предлагане, проектиране и изграждане на сглобяеми къщи. Завод „Бял бор”, гр. Брацигово притежава лиценз за производство на сглобяеми къщи с дървени конструкции. 50 години гаранция.
http://www.bialborad.com ~ Още ...
Дейността на строителна компания Булстрой Груп ООД датира от 2003 г. и обхваща целия диапазон на гражданското строителство – високо строителство, обществено строителство, строителство и ремонт на офис и жилищни сгради.
http://bulstroygroup.com ~ Още ...
Строителна Фирма СМТ продава апартаменти в НЖСК в Поморие, 100м от морето. Продава еднофамилна къща в село Велика. Строителство срещу обезщетение.
http://cmtbg.com ~ Още ...
Vip Home Ltd е агенция за недвижими имоти, една от водещите фирми в Югоизточна България, специализирана в широк спектър услуги: продажби и наеми на апартаменти, къщи, вили и парцели, както и на търговски обекти: офиси и офис сгради, ресторанти, хотел
http://www.vip-home.net ~ Още ...
ТодЕстейт- Недвижими имоти в Сежероизточна България и Черноморието
http://todestate.com ~ Още ...
Апартаменти за продажба и наем в Резиденция Макон. Прекрасни апартаменти в Слънчев бряг, България.
http://www.maconresidence.com ~ Още ...
Геомар Пропърти България. Управление на проекти, Строителство, Строителен надзор, Архитектура, Инвестиции, Промяна статута на земеделска земя. Геомар Пропърти предлага - продажда на недвижими имоти, под наем, консултации при сделки с недвижими имоти
http://www.geomar-property.com ~ Още ...
The agency is situated in Kazanlak, Bulgaria and deals with real properties.
http://new.triadabg.com ~ Още ...
Агенцията е със седалище в гр. Казанлък и се занимава с посредничество при сделки за недвижими имоти и изготвяне на оценки.
http://www.triadabg.com ~ Още ...
Аврора Плюс - агенция за недвижими имоти, специализирана в консултации, организация, съдействие при покупка на имот в България
http://www.avrora-plus.com/ ~ Още ...
Grand Real Estate - агенция за недвижими имоти, специализирана в областта на професионалното посредничество при покупко-продажба на всички типове имоти, както и управление и реализация на инвестициите в сферата на недвижими имоти
http://www.grandrealestate.eu/ ~ Още ...
Покупко-продажба на недвижими имоти на територията на цялата страна; наемни отношения; кредитно консултиране
http://www.foros.bg ~ Още ...
Апартаменты ТОП класса на море в Болгарии от застройщика БРИК ГРУП. Недвижимость Болгария | Дом в Болгарии | Недвижимость в Болгарии | Апартаменты на море в Болгарии
http://www.bricgroup.com ~ Още ...
Продажба и наеми на апартаменти,къщи,парцели и търговски площи на територията на България. Имоти за вески джоб.Купете,продайте или заменете вашия имот напълно безплатно.
http://www.pinkermans.com ~ Още ...
imoti.pro - недвижими имоти в България. Оферти за продажба, под наем, купува, наема, заменя. Агенции за имоти. Новини. Статистика на имоти.
http://www.imoti.pro ~ Още ...
гаражни врати автоматични врати автоматични бариери автоматика за портали
http://www.assist.bg ~ Още ...
Недвижими имоти Стара Загора. Оферти за имоти - купува, продава, наеми Недвижими имоти - апартаменти, къщи, вили, имоти ново строителство
http://www.zaraimoti.com ~ Още ...
Имоти Стара Загора - Портал за строителство и недвижими имоти на град Стара Загора
http://imoti.stara-zagora.org ~ Още ...
АСАВИЯ е агенция за недвижими имоти с повече от 11 години история. Началото е поставено през 1997г. в гр.Плевен. През 2007 - 2008 разширихме дейността си, разкривайки последователно офиси в Бургас, София, Правец - голф, Ловеч и Троян.
http://www.asavia.info ~ Още ...
Апартаментите, които Ви предлагаме, се намират в центъра на София, в новопостроена луксозна сграда, на 10 мин. пеша от хотел Шератон, министерства и Президентство и на 2 мин. пеша от автобусни и трамвайни спирки, таксита и централна жп гара.
http://residence-elysee.com ~ Още ...
Савилс България предлага недвижими имоти - жилищни и обществени сгради и земеделски земи. Предлагаме също и следните услуги: справка за недвижими имоти, справка за условия и начин на застрояване, преотреждане на земеделските земи.
http://www.savillsbg.com ~ Още ...
Как да си построим къща. Какви проблеми ни очакват при вземане на това решение
http://estroi.bghot.com ~ Още ...
Услуги и документи при закупуване на парцели , Услуги и документи при покупка на недвижими имоти
http://www.acr-bulgaria.com ~ Още ...
Фабрика за сглобяеми къщи RichHouse - нова строителна технология!!!
http://www.richhouse.eu ~ Още ...
ПОЛИКАРБОНАТ -Промоция-6 и 10ММКРИСТАЛ! Поликарбонатни покриви - изграждане и монтаж! Поликарбонатни плоскости -3-40мм. Плътен Поликарбонат-2-10мм. ПЛЕКСИГЛАС. Монтажни елементи. ЗА КОЛИЧЕСТВА-ОТСТЪПКИ! ТРАНСПОРТ. 0878778897,0888232098
http://www.polycarbbg.com/projects.html ~ Още ...
ГеоИмот ЕООД развива своята дейност в няколко направления: - Промяна предназначение на земеделски земи /ниви и гори/ съобразно Вашите нужди - Урегулиране на поземлени имоти - Снабдяване със скица - Трасиране на имот
http://geoimot.com ~ Още ...
Продажа и аренда недвижимости по всему миру. Жилая и коммерческая недвижимость, а также дома, виллы, апартаменты для отдыха, поиск и размещение объявлений, реклама, доска объявлений во всех странах и городах
http://www.top-properties.com ~ Още ...
Строителство на курортни комплекси, жилищно и индустриално строителство.
http://www.tauood.com ~ Още ...
Проектиране и изграждане на отоплителни и соларни инсталации, облицовки на камини.
http://www.otosystem.bg ~ Още ...
Лора 85 - еднофамилни сглобяеми дървени къщи, произведени от екологично чисти строителни материали. Строителството се извършва по системата 'сандвич-панел' и 'скелетно-гредова' конструкция с послоен монтаж.
http://www.novdom.lora85.bg ~ Още ...
Луксозни апартаменти под наем в сърцето на софия, близо до пл. Света неделя, хотел Шератон, бул Витоша, Алабин. Включени консумативи. Дългосрочно и краткосрочно.
http://destinationsofia.com ~ Още ...
Промяна предназначението на земеделски земи, смяна статут на земеделска земя, регулиране на поземлени имоти, изготвяне на ПУП, тресиране, съдействие при покупка на парцели в България.
http://www.landregulation.com/ ~ Още ...
Промоция и запитвания от цял свят. Голямо разнообразие от имоти,от всички части на България. Безплатна регистрация и качване на неограничен брой имоти.
http://bulgaria.goutos.com ~ Още ...
Кварталът е с обща площ 100 000 кв. м. в централната част на град Банкя, Представлява самостоятелен квартал, състоящ се от 70 еднофамилни къщи, два православни храма „Св. Стефан” и „Св. Спиридон”, както и многофунционален обслужващ комплекс.
http://www.stenstroy.com/StStefan ~ Още ...
Асансьори от СОФЛИФТ. Ремонт, монтаж, сервиз и абонаментно обслужване, преустройство и модернизация на асансьори и ескалатори. Пътнически, панорамни, болнични, кухненски, електрически
http://soflift.com ~ Още ...
Cheap real estate offers in every spot of Bulgaria
http://www.constanta-properties.com ~ Още ...

Статии

Професионален Домоуправител на ТОП цени! а Нашата основна цел е да превръщаме жилищните сгради в едно по-добро място за живеене.
"Империал Хаус" предлага за продажба масивна двуетажна къща в село, разположено на 8 км. от град Хасково. Къщата е с площ 162 кв.м.
Агенция за недвижими имоти ”Империал хаус - Н” предлага на вашето внимание монолитна гарсониера, намираща се в широк център на град Хасково.
Фирма Билдинг Ремонт Строй е специлизирана в извършването на строително-ремонтни дейности във Варна и по цялото Черноморие.
Най-иновативния сайт за недвижими имоти. Купува, продава, под наем
Продавам земеделски земи в област Пловдив-Пазарджик. AЛИКА ЕООД GSM: 0887644838 Email: alikaeood@gmail.com http://www.apollon.net
Инвестициите в имоти в България са най-рентабилни...


показани 401-500 от общо 619

First Previous 1 2 3 4 5 6 7 Next Last

Моят профил

Реклама