Категории

Препоръчваме

Линк Директории

Реклама

Статистика

  • Активни: 25901
  • Чакащи: 37
  • От днес: 0
  • Статии: 1183
  • Категории: 15
  • Подкатегории: 60

Подреди по: Посещения | Азбучно

Технологии

Услуги за разработка на софтуер и хардуер. Нашата компания използва напреднали технологии като Python 3.10.1, Java SE 17, JavaScript ECMAScript 2018, PHP 8.1.1, Node.js 17.2.0
http://www.emat.bg ~ Още ...
http://yourmoneymakingpal.com ~ Още ...
ISO/IEC 27001:2022 - международен стандарт за управление на сигурността на информацията, киберсигурността и защитата на поверителността.
http://www.iso27001.bg ~ Още ...
Bateriiki.com - предлага на едро и дребно всякакви размери батерии - АА, ААА, 2032, 2016, батерии за слухови апарати, 9V, акумулаторни батерии и др. на конкурентни цени. Безплатна доставка при определена сума.
http://bateriiki.com ~ Още ...
Как да направим нещо в интернет или полезни статии и уроци "Направи си сам"
http://kakdatech.com/ ~ Още ...
Производство на метални стелажи, пластмасови стелажи, рекламни материали, рекламни аксесоари
http://www.gib-bg.com ~ Още ...
Нашата фирма предлага широка гама от гъвкави решения за зарядни станци и комплекси за обществени и частни терени и сгарди.
http://evcharging.mobilserviz.com/ ~ Още ...
Ние от www.chocoshop-bg.com предлагаме ръчно изработени шоколадови бонбони, направени от истински белгийски шоколад, Belcolade, който се произвежда единствено в Белгия.
http://www.chocoshop-bg.com ~ Още ...
Създавайте и проектирайте своите фактури безплатно. Поканете вашия счетоводител за конкретен достъп до вашата финансова информация и се насладете на документирана кореспонденция заедно.
http://www.hilix.org ~ Още ...
Изгодни предложения за доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение. Фирма Дианид предлага голямо разнообразие от камери, записващи устройства и аксесоари. Възползвайте се и от най-добрите предложения за готови комплекти с всичко необходимо.
http://bgvideosecurity.bg ~ Още ...
Както знаем, зимата не е лек сезон както за нас, така и за климатиците, но климатиците с обратен цикъл са чудесни за поддържане на топлина.
http://belani.bg ~ Още ...
Прайм Уотър България предлага системи за филтриране и йонизиране на чешмяна вода на южнокорейската фирма Prime Water LTD (primewater.co.kr).Йонизатори за вода, батерии, филтри, профилактика. Йонизаторите Prime Water са сертифицирани като медицинска
http://primewater.bg ~ Още ...
Сервиз за лаптопи и настолни компютри. Продажба на лаптопи втора употреба, дисплеи за лаптоп, резервни части.
http://LaptopBG.com ~ Още ...
Address: 12 Bratanitsa Street, Plovdiv, 4003 Bulgaria Phone: +359 (0)89 98 47210
https://www.nextjob.bg/ ~ Още ...
Сертифициран Оторизиран сервиз за кафемашини София. Профилактика и ремонт на кафемашини SAECO PHILIPS JURA и др. Резервни части за кафемашини.
http://novaespresso.com/service_saeco_jura.html ~ Още ...
Апаратура .info - каталожен сайт за професионална апаратура - 1188 продукта и услуги
http://aparaturabg.eu/ ~ Още ...
Ние от МyGSM.bg предлагаме качествени аксесоари за мобилни телефони.
http://mygsm.bg ~ Още ...
Стенни кондензни и газови котли от ново поколение. Калория предлага инсталиране, настройка и пуск на предлаганите съоръжения
http://caloria.bg/ ~ Още ...
Изграждане на зарядни станции за електрически автомобили
http://www.emobility.bg ~ Още ...
Ремонт на телевизори,аудио техника,кафемашини,кафеавтомати,прахосмукачки,конвектори,дребна техника и електроника
http://www.ibis-electronics.com ~ Още ...
Производител на сушилни, линии за производство на пелети, косачки за лавандула, култиватори и др.
http://www.aya-mash.com ~ Още ...
Вносител на електрохроматично фолио за стъкла, електрохромно фолио, смарт фолио. Високо качество и конкурентни цени
http://www.electrochromic-film.com ~ Още ...
VSH is trusted browser extension and plugin development company with expertise in Chrome extension, firefox extension, safari extension, Opera extension and Microsoft edge extension and IE extension development services. https://www.vshsolutions.com
http://www.vshsolutions.com/browser-extension-development ~ Още ...
Производство, ремонт и поддържане на локомотиви. Нови дизелови, акумулаторни локомотиви и специализирани вагони. ЖП транспорт.
http://lz1866.com/ ~ Още ...
Медийни новини от България и света !Информация около пускане на нови телевизионни програми , новини от Българските и европейски доставчици на платена телевизия
http://infosatbg.com ~ Още ...
RedFowl Engineering Ltd. обединява екип от мениджъри, софтуерни специалисти, математици, инженер механици с 25 години опит в мениджмънта и производството на съоръжения и оборудване за игралната индустрия.
http://redfowl.bg/ ~ Още ...
Европейската асоциация „Кирил и Методий“ , която основа българското училище „Христо Ботев“, е създадена на 20 Март 2009 година в Страсбург
http://bgstrasbourg.com ~ Още ...
IP телевизия за всеки дом от 3TiVi.com Нещо повече от телевизия
http://3tivi.com ~ Още ...
„Ремел“ АД е създадена още през 60-те години на миналия век. Използваме натрупания през годините опит, за да създаваме качествени поръчкови ремаркета и въртящи кръгове. Опитният ни персонал е в състояние да изпълни очакванията на всеки наш клиент.
http://remel.bg/bg/ ~ Още ...
Защитното покритие на WOWFIXIT използва най-новата нанотехнология, за да предпази устройствата от драскотини. Съставен е от наночастици от титанов диоксид.
http://wowfixit.bg ~ Още ...
Изработка на порцеланови снимки за паметници. Керамични фотографии с различни форми размери, цветни черно бяла, качествено, експресно, бързо
http://porcelanovisnimki.com/ ~ Още ...
Производство на тенти, перголи и гаражни врати в гр. Варна
http://expressjour.com/ ~ Още ...
Какво представлява сигналът обструкционист? Сигналът обструкционист е предназначен да блокира комуникациите между две безжични RF устройства като мобилни телефони и клетъчна базова станция, VHF / UHF Walkie-Talkie, GPS, WiFi 11 a / b / g
http://jammers4u.com/drones-jammer ~ Още ...
сейфове за банки, сейфове за хотели, сейфове за офиси, сейфове за дома
http://seif-bg.com ~ Още ...
Специализиран сервиз за лаптопи и ultrabook извършва професионален ремонт на лаптопи в София, сервиз и ремонт на лаптопи dell, сервиз и ремонт на лаптопи asus, смяна на видеокарта на лаптоп, повредена дънна платка на лаптоп.
http://www.remontlaptop.bg ~ Още ...
В dompotrebi.com предлагаме богат избор на изгодни и намалени продукти за дома, кухнята, банята и градината. Заповядайте и изберете нужните за вашият дом стоки и продукти на много изгодни цени.
http://www.dompotrebi.com ~ Още ...
Софтуерни продукти за малкия бизнес, консултации по технически и управленски проблеми.
http://www.kodok.bg ~ Още ...
Димекс клима е фирма специализирана в продажба, доставка, монтаж и сервиз на климатици от марките Daikin, Fuji Electric, Mitsubishi, Fujitsu, Toshiba, Gree и други висококачествени марки климатици.
http://www.dimeks-clima.com/ ~ Още ...
системи за видеонаблюдение, СОТ, контрол на достъп. Качествен монтаж. Атрактивни цени.
http://syb-bg.com/ ~ Още ...
The Pega CSA certification is for technical & developers staff members who want to learn Developing Application Using Pegas.This Pega CSA 7.3 Certification helpful to improve your knowledge of Pega applications.
http://www.pegagang.com/pega-csa-73-training.html ~ Още ...
www.tuningphone.com предлага колекция бутикови, мобилни аксесоари, като кейсове за телефони, оригинални калъфи за телефони, гърбове, протектори, обективи за смартфони и други, за най-популярните и търсени смартфони, на пазара.
http://www.tuningphone.com ~ Още ...
Изработка на сайт, изработка на онлйан магазин, уеб дизайн.
http://loyal-consult.eu ~ Още ...
Фреш Трейд 777 ЕООД се занимава с продажба и доставка на почистващи препарати за дома и бизнеса. Ние сме официален вносител и дистрибутор на препаратите с нанопокритие Nasiol.
http://www.nanopro.bg/ ~ Още ...
Инджи Груп ЕООД е основана през 2010 г. като първата частна компания в сферата на системите за сигурност и комуникации в България, която през годините доказа репутацията си на иновативен технологичен и пазарен лидер.
http://www.indjigrup.com ~ Още ...
Балканбит е водещ производител и доставчик на аудио и видео домофонни системи, системи за контрол на достъп и видеонаблюдение в България
http://balkanbit.com ~ Още ...
Проектиране, изграждане и поддръжка на системи за видеонаблюдение и СОТ.
http://www.timvisions.com ~ Още ...
VirtualNuggets is an online training and corporate training provider among the most successful Training system in the world. We help professionals and Fresher’s learn trending technologies for career/Job growth.
http://www.virtualnuggets.com/best-tibco-activematrix-businessworks-online-training-institute.html ~ Още ...
Колекция от калкулатори и конвертори за ежедневна работа - математически, статистически, здравни, строителни и други. Конвертори за преобразуване на мерни единици за дължина, тегло, площ, обем, данни и други.
http://www.gigacalculator.com/ ~ Още ...
Call Pc Help - ПЛОВДИВ - Сервиз за компютри и покупко-продажба, таблети, навигации, лаптопи и офис техника. Уебсайт: http://callpchelp.eu ТЕЛЕФОн и ВАЙБЪР: 0897 758 715
http://callpchelp.eu ~ Още ...
Вдъхновение за колекцията мъжки костюми на Desizo Monni е тайнственият остров Свети Кирик в Созопол.
http://www.desizomonni.com/collections?id=5 ~ Още ...
COPTER.BG e оторизиран дилър на DJI. В COPTER.BG ще откриете всички дронове, камери и стойки на DJI, както и всички аксесоари и резервни части за тях.
http://copter.bg/bg/ ~ Още ...
Онлайн магазин за модерни и различни дрехи за едри жени и мъже. Макси мода за едри и пълни жени и мъже. Якета от революционната материя - Софтшел. Софтшел якетата промениха модата
http://www.pulse-market.com/online-drehi/maxi-moda ~ Още ...
Сиситеми за видеонаблюдение, компютри, принтеир и офис техника от Тех-Нет ЕООД- Русе
http://technet.bg/ ~ Още ...
Дронове с камера, части, батерии за начинаещи и професионални. Сервиз. Богата гама, ниски цени и безплатна доставка.
http://bgdrones.com ~ Още ...
Богат асортимент климатици от водещи търговски марки на склад,цени от 650 до 3650+лв. Доставк а и монтаж ,гаранционен и след гаранционен сервиз, профилактика и цялостно обслужване на климатична техника.
http://microclima.bg/ ~ Още ...
Отпушване на канали Машината за почистване и отпушване на канали Rothenberger R600 е удобна за използване както в домашни, така и в индустриални условия.
http://www.kanal-expert.com/news/otpushvane-na-kanali-s-kanalopochistvashta-mashina-26695 ~ Още ...
Печатните материали са Нашата сетивна форма за пренасяне на информацията.Печатна реклама Варна
http://enaprint.com/ ~ Още ...
Oфициален вносител на климатици и климатична техника Daikin, предоставя комплексни услуги за проектиране, инжинеринг, доставка, монтаж и сервиз
http://mmc.bg ~ Още ...
Всички фотографски услуги на едно място! От заснемане през обработка до печат и съхранение във фото албуми и фото книги! Превърнете Моето Фото във Вашето Фото!
http://moetofoto.com/ ~ Още ...
Реновирани черно бели лазерни принтери на най-добра цена и гаранция 12 месеца. Внос от Германия!
http://technomania.bg/printers_used ~ Още ...
Продажба на програмируеми Контролери, Серво Мотори и Драйвери, Честотни Регулатори
http://www.industry-automation.net/ ~ Още ...
ПиеСеС 2017 ЕООД - Компютърен Магазин и Сервив Ремонт и поддръжка на компютри и лаптопи,Преинсталиране на Операционни системи
http://shop.pieses.bg ~ Още ...
Вносител на мотоблок, мотофреза, водни помпи, генератори и аксесоари за мотоблок повече от 15 години.
http://www.motofrezibg.com/ ~ Още ...
Бензинови и дизелови мотофрези, мотоблокове, водни помпи, моторни пръскачки, моторни тримери и свредели, генератори за ток, бензинови и дизелови двигатели
http://www.motofreza.com/ ~ Още ...
Компютърни аудио системи, слушалки, микрофони и аксесоари на най-добри цени. - speaker.bg
http://www.speaker.bg/ ~ Още ...
PopSocket прави телефона ви удобен за захват при снимане и игри , като дава допълнителна сигурност.
http://popsbg.com/ ~ Още ...
Бутик "Римини" предлага: изработка на уеб сайт, създаване на рекламни текстове, интернет маркетинг, печатна реклама, консултации интериорен дизайн и организиране на различни семинари.
http://www.boutique-rimini.com ~ Още ...
Loja virtual de iphone entregando para todos estados do brasil. iPhone · iPhone 5 · iPhone 5c · iPhone 5s · iPhone SE · iPhone 6 · iPhone 6 Plus · iPhone 6s · iPhone 6s Plus · iPhone 7 · iPhone 7 Plus · iPhone novos
https://www.iphoneplace.com.br/ ~ Още ...
Продуктите на EGO Power+ осигуряват мощността на бензина, без да имат нужда от бензин. Революционната технология на батерията Arc Lithium 56V има изключително висок капацитет от енергия за батерия, която се пренася на ръка.
http://www.egopowerplus.bg/ ~ Още ...
АЛХИМИКА БЪЛГАРИЯ" ЕООД е изключителен представител на ALCHIMICA CHEMICALS S.A. Основана е през 2000г.Предмет на дейсност: търговия, внос и износ на химически продукти за строителната индустрия.
http://hyperdesmo.bg ~ Още ...
„Клима 85“ ЕООД е лицензиран търговец на водещи производители на климатици. Също така предлага конвектори, бойлери и влагоуловители на български и чуждестранни марки. Осигурява висококачествен монтаж на климатични системи и термопомпени инсталации.
http://www.klima85-klimatici.com/ ~ Още ...
Zatelefona.bg – тук ще намериш последните, горещи продукти от света на мобилните технологии комбинирани в удобни пакетни оферти.
http://zatelefona.bg ~ Още ...
Condex е ексклузивен представител за България на японските климатици Mistubishi Heavy и предлага широка гама от инверторни климатици, хиперинвертони климатици, мултисплит системи и друга климатична техника.
http://condex.bg ~ Още ...
Online курсове по програмиране за деца и юноши. Тук е забавно! Играеш, докато програмираш. Програмираш, докато играеш!
http://blog.programiram.com/ ~ Още ...
Една интересна статия за предимствата и недостатъците при покупката на монитор втора употреба
http://angel2002.it/blog/zashto-da-zalozhim-na-monitor-vtora-upotreba ~ Още ...
Онлайн магазин за подаръци, подаръци за мъже, подаръци за жени, луксозни подаръци, оригинални подаръци, детски играчки, нови книги, лего.
http://podnesi.bg ~ Още ...
https://fregata.bg/ Ние разработваме фирмени уеб сайтове и успешни онлайн магазини за Вас и Вашият бизнес. Ние разработваме фирмени уеб сайтове и успешни онлайн магазини за Вас и Вашият бизнес. https://fregata.bg/
http://fregata.bg ~ Още ...
Ние сме филиал на BENINCA Holding (Италия) и вече 12 години предлагаме на българския пазар безупречно качество на всякаква автоматика за гаражни врати, плъзгащи и двукрили портали, радарни врати, охранителни ролетки, паркинг бариери и други.
http://beside.bg/bg/ ~ Още ...
Лейбълс Тек - компания специализирана в дистрибуцията на машини за печат на етикети, етикети на ролка и стикери, етикетни принтери и принтери за етикети
http://labelstech.com/ ~ Още ...
Търговия на едро и дребно с батерии, разклонители, фенери, крушки, стоки за домакинството и ел материали.
http://batterymag.bg ~ Още ...
Сервиз за компютри , лаптопи , таблети , смартфони , телевизори, монитори, Бургас, Меден Рудник. Магазин за лаптопи втора употреба с гаранция, добри цени, качествени лаптопи.
http://terpotech.com ~ Още ...
Сервиз компютри, Сервиз лаптопи, Сервиз таблети, Части за компютри, Части за лаптопи, Части за таблети, Диагностика, Сервиз, Поддръжка
http://www.hesup.com/ ~ Още ...
http://igraiigri.eu/%D0%9E%D1%82%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B9%D1%86%D0%B8 ~ Още ...
Антислип систем® е иновативна, продуктова система предотвратяваща подхлъзванията по морки, минерални повърхности!
http://www.antislipbulgaria.net ~ Още ...
Предлагаме лаптопи, таблети и компютърна техника на конкурентни цени. Разнообразие от периферия като мишки, клавиатури, монитори, принтери и други. Магазинът ни се намира в централната част на град Варна. Заповядайте при нас.
http://ts-computers.bg/ ~ Още ...
Изработка на уеб сайтове Варна, сео оптимизация Варна, графичен дизайн
http://nextwebvision.com ~ Още ...
Магазин Apple София, Пловдив, MacBook Pro, iPhone, iPad, iMac, Mac mini, Apple TV.Оригинални Apple аксесоари и премиум марки като Apple, Speck, XtremeMac, Beyza cases, Maserati, Aston Martin, OSO Mounts, LMP, iHealth, Adonit, Withings, Elgato.
http://iabalka.eu ~ Още ...
Сервиз за компютри и лаптопи поправка на компютри, поправка на лаптопи, гр. София квартал Мусагеница блок 110, квартал младост 1 блок 110 продажба на компютри продажба на лаптопи периферия за лаптопи периферия за компютри, компютърни конфигурации но
http://mercury13.eu ~ Още ...
Фирмата е създадена през 1999 г. Занимава се с търговия на едро и дребно на електродомакински уреди - перални, бойлери, хладилници, готварски печки, уреди за вграждане, фурни, климатици, телевизори, компютри, кафемашини, малки кухненски уреди и др.
http://zdravkomerce.blogspot.bg/ ~ Още ...
Във всяка гостна вече има кът с мека мебел и кът за хранене с 2 маси - холна и трапезна. Когато се ползва едната - другата е свободна и само заема място. Нашата спестява това място. Най-стабилната комбинирана маса в света до този момент.
http://kombiniranimasi.com ~ Още ...
Geletron предлага абонамента компютърна поддръжка и еднократни компютърни услуги за дома и офиса. Извършваме ремонт на компютри и ремонт на лаптопи. Поддръжка и изграждане на компютърни мрежи. Инсталиране на Windows операционни системи и софтуер.
http://www.geletron.com ~ Още ...
Router.bg е онлайн магазин, който предлага богат асортимент от мрежови продукти - рутери и други.
http://www.router.bg/ ~ Още ...
Геймърски мишки от онлайн магазин за компютри и компютърна периферия.
http://evarna.com/mishki/razer-deathadder-geimyrska-mishka.html ~ Още ...
We Offer Unique and Creative Web Development Solutions in Affordable Prices. Our Services Include: Web Development, Word Press Development, PHP Development, ecommerce Development, CRM Application Development, CMS Development, etc.
http://services4business.com/web-development-services ~ Още ...
Удобно решение за вашите резервации. Възможност за Вашите клиенти бързо и комфортно да запазят час за посещение.
http://grafik.bg ~ Още ...
Винтоверт, Перфоратор, Ъглошлайф. Online магазин за машини, инструменти, техника и аксесоари.
http://powertools.bg/shop/ ~ Още ...
ADAX е норвежко дружество специализирано в производството и продажбата на иновативни електрически отоплителни системи.
http://adax.otoplenie-bg.top ~ Още ...
Онлайн магазинът за употребявана компютърна техника на iZone Ви предлага богата гама от лаптопи втора ръка, компютри втора употреба и употребявани монитори.
http://izone.bg/ ~ Още ...

Статии

Конвектоматите са кухненско оборудване за професионално готвене. Използвайки пара и завъртайки топъл въздух в камерата за готвене, те успяват да изпекат зарадените продукти дори в сърцевината.
Заглавието на статията е истински преглед на iRobot Roomba E5 , защото исках да ви обърна внимание на факта, че повечето отзиви за това оборудване, които ще намерите в Интернет, са или платена промоция, или отзиви на хора, които не са имали опит.
Нека разгледаме по-отблизо робота. Структурно той прилича на робота Viomi V2 PRO . Неслучайно прилича, защото всъщност е продукт от една и съща фабрика с различна марка.
iLife е световно известен производител на роботи прахосмукачки на удивително ниски цени. Сега навлиза на пазара на ръчни прахосмукачки и го прави с изключителен гръм и трясък. Прахосмукачка ILife H70 може да бъде закупен изгодно от Cheren-petak.com
Viomi SE е бюджетен модел на популярен производител. Въпреки ниската цена, той има големи възможности. Ако обмисляте да закупите автоматична прахосмукачка, прочетете статията до край.
Cecotec е много популярен производител на домашна електроника в Испания. Прахосмукачка робот Cecotec Conga 5490 в момента е най-мощният почистващ робот, който се предлага. Можете да го купите сега от Черен Петък.
Марката ZACO се появи на пазара миналата година, но не е напълно неизвестна, тъй като това име замени една много добре позната марка в Европа, т.е. iLife. По същото време бяха пуснати на пазара нови подобрени модели, включително ZACO A8S.
Xiaomi W66 – Интелигентния робот за почистване на прозорци
Прахосмукачка робот ILIFE V8s PLUS
Супер новина. Сякаш по поръчка за отоплителния сезон, климатиците Yamato ще се предлагат с 5 години гаранция за климатици закупение и монтирани до 31 декември 2020 г.
Масажни столове - различни видове! В сайта на Komoder ще намерите още различни уреди и масажори за цяло тяло.
Доставя, ремонтира и извършва сервизна поддръжка на компресорно оборудване Ingersoll Rand.
Фирма Микросистеми ООД е официален дистрибутор на одобрения от НАП софтуер за управление на продажбите СУПТО MISTRAL V3. Мистрал софтуер за управление на продажбите в търговските обекти отговаря напълно на изискванията, заложени в НАРЕДБА № Н-18
Разгледайте най-добрите ръчни инструменти на супер цени в e-shop-bg.eu
Иновативно предложение - новост за българския пазар! Разработка на ENERPIA DAEWOO, Корея. Съчетава предимствата на водно и кабелно отопление.
Триизмерен печат на детайли и елементи за прототипи, машиностроене, маркетинг и реклама чрез най-добре познатия и широко разпространен метод за 3D принтиране, който се нарича Fused Deposition Modeling (FDM).
Най-правилният избор на инструменти е качествената доказана марка
Изработка на сайт от MySuper.Site
Защитно фолио (PET или полиетилен терефталат), TPU (термопластичен полиуретан) или закалено стъкло – всичко което трябва да знаете, за да изберете скрийн протектор
Предназначението на скрийн протектора е просто. Не е особено луксозен или секси, но въпреки това е важен и много хора не използват технологичните си джаджи без него.
Независимо дали сте опитвали да поставите скрийн протектор с незадоволяващи резултати или поставяте такъв за първи път, тази статия ще ви научи как правилно да сложите протектора на вашия телефон или таблет.
Дисплеите на смартфоните диктуват преживяванията ви с тях. Също така са вторият най-скъп елемент за подмяна при телефона. Ако цените устройството си, поставете скрийн протектор, за да предотвратите надрасквания и други повреди.
Новата мода на заоблените екрани на смартфоните продължава да расте и е най-подходящото време за течните скрийн протектори да навлязат на пазара. Как работят и защо за перфектни за заоблени екрани? Нека разберем!
В областта на защитата на мобилни телефони и аксесоарите за тях, скрийн протекторите от закалено стъкло изведнъж станаха много популярни.
Искате да защитите дисплея на вашия телефон или таблет? В тази статия ви предлагаме гледни точки за предимствата и недостатъците на течния скрийн протектор и протектора от темперирано стъкло.
Онлайн магазин за аксесоари и протектори за Galaxy S9+ Plus
Лимитираната линия принт към колекция пролет-лято 2018 е вдъхновена от живописта на руския авангарден художник Kазимир Mалевич и италианския крайбрежен град Соренто, известен и с богатството си на цитрусови плодове и лимончелото.
Desizo Monni е марка, която предлага на своите клиенти освен луксозна елегантност и модерна визия, но и възможността да се чувстват уникални. Това е, което се стараем да постигнем с нашата серия принт, която се разработва от дизайнера на марката.
Това е костюм, който е създаден да прави впечатление с актуалната си визия. Изпълнен е от екслузивен италиански плат - тип крепон, в петролено зелен цвят и актуалното за сезона широко райе.
Сако HP2A9OB изпълнено в изключителен дизайнерски плат в сивo, артистично „напръскано” с черни и бели петна. Сакото е модел, разработен на базата на Неаполитанско рамо, с две копчета и половин хастар. Тази кройка е изпълнена по Неаполитански маниер
Марката Desizo Monni представя мъжки костюми колекция пролет-лято 2018: „от Созопол до Соренто“ – създадена специално за мъжа – авантюрист, стилен и уверен, готов за нови приключения на неочаквани места.
Професионален сервиз за поправка и ремонт на мобилни телефони и смартфони в София.
БТЛ Индъстрийз София медицинска техника и апаратура
Един от най-желаните подаръци е нов компютър. Различни и все по-леки, модерни и мощни машини, можете да откриете в онлайн магазина http://computer-store.bg/.
Фирма АКВАТЕК винаги е била считана за един от лидерите в проектирането и изграждането на басейни. Ние предлагаме на нашите клиенти най-добрата възможна комбинация: високо качество, конкурентна цена и професионализъм.
Крановите (висящи) електронни везни произведени от МИКРОСИСТЕМИ имат СЕ-М сертификат за одобрен тип и са легални за търговски цели
Какво е LED осветление? Защо да изберем LED осветление? Как да изберем LED осветление? Митове за LED осветлението. Всичко това, ще прочетете само тук. Приятно четене
ММН Електрик - Производство на заточни машини за плоски ножове, заточващи машини за циркуляри, ножици за рязане на дин шини и медни шини, гилотини за шини. Автоматизация, HMI и SKADA системи, операторски станции.
Уейв Системс ЕООД предлага полиестерни сапани с висока товароносимост при ниско собствено тегло, гъвкави и удобни за работа и висока устойчивост
Доставчик на обучение по Аз Мога Повече 2015 - 2020. Доставчик на дистанционни езикови и професионални курсове с ваучери за обучение от бюрото по труда
Факти и митове относно електронните цигари и влиянието им върху здравето
Официален представител за България на немските фирми HAMA, METZ, TETENAL, ROLLEI, GOSSEN.
Сравнение на месечните разходи за електричество при отопление с инфрачервено фолио и инверторен климатик Daikin
Какви са тенденциите при лаптопите или Топ 10 лаптопи, най-търсени към месец Февруари 2015 г.
Защитете лозята и градината си от градушки. Запазете колата от природно бедствие. Ай Джи Нет предлага на пазара висококачествени италиански мрежи против градушка, оградни мрежи, мрежи за ограждане на спортни площадки, за футболни врати и волейбол.
Различни възможности за видеонаблюдение на магазин, избор на камери за видеонаблюдение, записващи устройства за виденаблюдение
Системи за видеонаблюдение в Слънчев бряг, Свети Влас, Несебър, Равда, Поморие, Приморско, Лозенец
Рая на смартфоните - PhonesData. Всички смарт устройства на едно място подредени по марки и години, придружени с подробни технически спецификации. Sony, HTC, LG, Samsung, Apple или друг - твоят смартон тук.
В това динамично време всички ние се нуждаем от технологични джаджи, които да улеснят живота ни. Ние от Мегатекс винаги стоим зад иновациите, като този път създадохме ДИГИТАЛЕН КАЛЕНДАР.
Ревю на таблет ASUS Fonepad ME175CG 3G подготвено от Алтех
Подгответе се за идващите пролетни празници и вземете с 20% ОТСТЪПКА водоустойчиви MP3 Плеъри и Екстремни спортни камери. В периода 01 Юли - 31 Юли 2014 г.
Пречиствателна станция на Англо Американско Училище Това е едно от най-модерните училища в България. Сега училището разполага с най-модерни и енергоспестяващи съоръжения.
Кратка информация за различните видове бариери, по какво се различават и по какво си приличат, за какво да внимаваме при избора на бариера ...
Ерата на смартфоните. Забелязвали ли сте, колко хора вече използват така нареченото устройство смартфон? Буквално всеки втори, нали?
Как да пречистим водата в домашни условия. http://pavirani.com/
За напълване на резервоари, повишаване на налягането и водоснабдяване в граждански и промишлени инсталации, хидрофорни системи, напоителни системи.
Статия за устройството и начина на работа на SSD дисковете.
През 1927 Емил Богън прави серия от изпитвания за следите от консумация на алкохол в издишания от човека въздух.
През 1927 Emil Bogen прави серия от изпитвания за следите от консумация на алкохол в издишания от човека въздух.
Проектиране и изграждане на системи за колективен прием на сателитна и кабелна телевизия за хотели
какво представляват инверторите и кои са най-търсените модели мощности
Смартфонът GOCLEVER е от няколко месеца на българския пазар и в последния месец постоянно привлича вниманието ни в интернет пространството.
За мобилните взаимодействия с технологията
За тези, които искат повече от своя фотоапарат в смартфона си , без да жертвате много труд лесно можете да споделяте снимки и със Samsung WB250F Smart Фотоапарат.
Богат асортимент на шпионска техника. Ще получите добри цени, високо качество на стоките и обслужване на ниво.
Фирма Алтех ЕООД е специализирана в сферата на компютърните технологии.
Активния въглен е навлязъл доста широко в нашето ежедневие, дори повече отколкото си представяме. Използва се за обработка на голям брой продукти, които се използват всекидневно
Слънчевите колектори са основен елемент на соларните инсталации. Те биват вакуумни и плоски колектори като и двата вида колектори са за изградждане на инсталация за целогодишна употреба.
Климатици от Клима Концепт в Пловдив
http://mobster.eu/gsm-%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0%D1%80%D0%B8/%D0%BA%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D1%8A%D1%84-iPhone-4-%D1%81-%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0Кожен калъф iPhone 4 / 4S с лента червен
Микрослушалката е мини устройство с което всеки може да препише незабележимо, без значение има ли опит в преписването и в използването на микро устройства или не. Нарича се "микро", защото е толкова миниатюрна, че може да бъде скрита навсякъдe.
В Германия разработват специална писалка, която ще има за цел да открива правописни грешки и да предупреждава за тях чрез вибрация.
тук ще намерите всичко необходимо да защитите Вашия дом, офис и бизнес ... охранителни и уповестителни системи
Фирма "АНДИ" е създадена през 1993 г. в град Пловдив и вече 19 години концентрира усилията си в проектиране, доставка на оборудване и изграждане на системи за сигурност и видеонаблюдение.
За разлика от братята и сестрите си от предишните поколения, Nokia Lumia 820 любезно предлага слот за микро CD карта за допълнително разширяване на паметта, сменяема батерия
Доставка и монтаж на съоръжения за пречистване на води преди да се заустят в канализацията или природата.
Когато сме на път с нашите деца ние се стремим да гарантираме тяхната безопасност и комфорт.
Климатици Варна на фирма „Климамаркет Ефендулов” се характеризират с перфектно качество и дълга гаранционна карта.
Нов онлайн магазин отваря врати за посетители
Изберете сами как да изглеждат градинските ви осветителни тела в три лесни стъпки.
Всяка една електронна цигара се състои от батерия с автоматична или ръчна активация и изпарител който да изпарява течноста (атомайзер или картомайзер).Електронната цигара има нужда от обслужване и това са точно атомайзерите или картомайзерите.
Един невероятен телефон от Nokia е вече на българският пазар. КУпете го от електронен магазин Moven Mobile Connection на страхотна цена.
Статия за моторните снегорини и тяхното въздействие върху околната среда. Вредните емисии и полезното действие на тези машини.
Усилване на GSM сигнала е много важен проблем на всички хора, които използват клетъчна комуникация (днес тя е почти цялото население на света).
Вземете климатици Русе на добра цена с дългогодишна гаранционна карта и безплатен монтаж.
Фирма Алтех ЕООД се занимава с дейности свързани с компютърна техника. Основната ни дейност е продажбата на преносими компютри, периферни устройства, мултимедия, офис техника
За втора година InStyle PAD представя кампанията “На море с таблет!” с изключително ниски цени на таблети през летните месеци. Разпродажбата стартира на 15 Юли и продължава до 31 Август 2012 г.
SEO е поредица от няколко действия, които подобряват класирането на вашия сайт в най-популярната търсеща машина Google.
фирма АНДИ е една от водещите компании на българския пазар в проектирането и изграждането на системи за сигурност и видеонаблюдение
Nokia Lumia 710 на най-ниска цена в нашият електронен магазин.
Кой твърди, че цветното копие струва скъпо?!!!
Миниатюрното технологично бижу е инкрустирано с 44 бр. Сваровски кристала в цветове: аквамарин и лайт роуз с покритие от 18к бяло злато и чист кристал с 18к жълто златно покритие.
Основната му цел е да подпомогне процеса на технологичен трансфер между потребителите на технологии и предоставящите тези технологии. Центърът е финансиран по програма ФАР 2005 Проект BG2005/017-353.10.06.


показани 1-100 от общо 996

First 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next Last

Моят профил

Реклама