Категории

Препоръчваме

Линк Директории

Реклама

Статистика

  • Активни: 25901
  • Чакащи: 23
  • От днес: 0
  • Статии: 1183
  • Категории: 15
  • Подкатегории: 60

Подреди по: Посещения | Азбучно

Page 2

Унищожава хлебарки, кърлежи,оси, дървеници и други инсекти Обработка срещу мишки, плъхове и други гризачи
http://www.dddgarant.com ~ Още ...
Професионален домоуправител. Управление и поддръжка на сгради. Поддръжка на общи части на сгради. Почистване и озеленяване. Събиране на месечни такси от живущите. Качество на най-ниски цени!
http://www.reklamator.com/pid/6106/ ~ Още ...
Престиж 2007 ООД е специализирана в професионално, абонаментно почистване на домове, сгради, офиси, хотели, както и в продажата на професионална почистваща техника, пароструйки, водоструйки, професионални почистващи машини, почистващи препарати и др.
http://www.prestige2007.com ~ Още ...
Управление на сгради, поддръжка на сгради, управление на имоти, поддръжка на имоти, мениджмънт на имоти, управление на апартаменти, почистване, озеленяване, събиране на такси, професионален домоуправител, поддръжка на общи части на сгради
http://triumph.imot.bg ~ Още ...
Професионално абонаментно и основно почистване на офиси, административни и жилищни сгради, хотели, производства. Доставка на хигиенни консумативи. Управление на имоти. Дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Рзделно изкопуване на вторични суровини.
http://www.chi100.bg ~ Още ...
Полезна информация за дома. Професионално почистване - основно и абонаментно. На офиси и домове. Почистване на бизнес сгради и търговски центрове. Почистване след строителство и ремонт. Почистване на витрини, прозорци и фасади.
http://xn----7sbbhmeqczsceccebgkiwlw5a8f.com/ ~ Още ...
Фирма ДДД 97 ЕООД предлага професионално унищожаване на хлебарки, гризачи, унищожаване на мравки, кърлежи, унищожаване на бълхи и други вредители, извършва обработка на тревни площи против кърлежи и други.
http://vrediteli.com/ ~ Още ...
Управление на имоти, поддръжка на имоти, мениджмънт на имоти, управление на апартаменти, управление на сгради, Properties management
http://upravlenienaimoti.com ~ Още ...
Почистване, измиване и хигиенизиране на домове и офиси, промишлени, търговски и строителни обекти, обеществени и административни сгради, гаражи и сервизни помещения.
http://elas.hit.bg ~ Още ...
Фирма за почистване в Пловдив и Стара Загора, професионално почистване, поддръжка и управление на имоти, почистване на домове, почистване на офиси, почистване на хотели, почистване на производствени цехове
http://www.tornadoexpress.bg ~ Още ...
Вредители.орг - унищожаване на хлебарки и всички други вредители. Информация за хлебарките.
http://www.vrediteli.org/index.html ~ Още ...
Хлебарки - унищожаване на хлебарки под контрола на РИОКОЗ (ХЕИ)
http://www.hlebarki.org/ ~ Още ...
Хлебарки – хлебарки – сайт за борба с хлебарки от www.hlebarki.net
http://www.hlebarki.net ~ Още ...
Отпушва тоалетни,канали,мивки,сифони и др. Професионални ВиК услуги.
http://otpushva-toaletni.hit.bg ~ Още ...
София-0888 362 959 отпушва канали,отпушва тръби,отпушва мивки,отпушва сифони,отпушва тоалетни,отпушва клекала,отпушва вани,отпушва душ кабини,отпушва писоари,отпушва водосточни тръби,отпушва шахти,отпушва щрангове,отпушва улични канали
http://otpushvane-na-kanali.hit.bg ~ Още ...
София 0887 890 978 професионално отпушва канали.Иэвършва водопроводни и канализационни услуги. Вик услуги в удобно за вас време. Отпушва всякакви запушени канали-тоалетни, мивки, сифони,улични канали. Отпушва канали с професионална машина:)
http://otpuchva.hit.bg ~ Още ...
“БРАН ИНСЕКТ” е лицензирана фирма, регистрирана в РИОКОЗ ( ХЕИ ) град София и специализирана в извършването на дезинсекция
http://www.braninsect.com/ ~ Още ...
http://www.bezvlaga.com ~ Още ...
Паркет - услуги за паркет, редене на паркет,циклене на паркет, изобщо всико което се сетите за паркет ние го правим.
http://www.standartparket.com ~ Още ...
regular domestic cleaning-7 per hour, one/off cleaning-8 per hour
http://www.jovannacleaner.co.uk ~ Още ...
Специализирано абонаментно почистване на домове/Вашата домашна помощница/ и офиси. Американска техника и технология за здравословно почистване.
http://www.laroka-bg.com ~ Още ...
„Евроканал” ЕООД е с основен предмет на дейност ВиК услуги – изграждане и поддържане на водопроводни и канализационни мрежи, инспекция и профилактика на ревизионни шахти, отпушване на канали, отводняване на помещения и отстраняване на ВиК аварии.
http://www.kanalihit.com/ ~ Още ...
ManagerBG - Професионални Домоуправители, Поддръжка на общи части, събиране на такси за текущи разходи, портиерски услуги, ремонти, саниране, подмяна на дограма
http://www.managerbg.com/ ~ Още ...
ТопТой ООД - почистване на химически тоалетни и септични ями, тдаване под наем и сервизно обслужване на преносими химически тоалетни.
http://www.toptoi.bg ~ Още ...
АРМЕКС-Ко ООД е оторизиран представител и сервизен партнъор на KARCHER – Германия
http://www.armex-co.com ~ Още ...
Професионално отпушване на канали, мивки, сифони, тоалетни. Унищожава хлебарки. Експресна услуга.
http://www.kanalexpert.com ~ Още ...
"Джеронимо” е фирма за професионално почистване на домoве, офиси, магазини, заведения,административни сгради.
http://www.geronimo-bg.com ~ Още ...
Предлага професионално почистване на домове, офиси и стъкла на сгради. На пазара сме повече от шест години. Разполагаме с необходимата техника и опит, за да поемем всяко предизвикателство, свързано с почистването.
http://pochistvane.com/ ~ Още ...
Професионално почистване на офиси, сгради, жилища, хотели, заведения и др. помещения. Основно цялостно или частично почистване, еднократно и абонаментно почистване и поддържане на хигиената.
http://borivan.com ~ Още ...
Фирма ДДД-97 ЕООД - Дезинфекция, дезинсекция, дератизация. Унищожаване на хлебарки, кърлежи, мишки, плъхове, дървеници и други вредители.
http://hlebarkiddd.hit.bg/ ~ Още ...

Статии

Матраците са едни от най-важните неща за нашето здраве. Те ни осигуряват комфорт и подкрепа, когато спим. Важно е да поддържаме матраците си чисти, защото с времето натрупват прах, попиват мръсотия и пот.
Подаряваме 20% намаление от услугата Машинно екстракторно пране на МЕКА МЕБЕЛ, МАТРАЦИ или КИЛИМИ. Изберете една или няколко от нашите услуги и се свържете с наш консултант – 087 636 4352
Киров Скрап е пункт за вторични суровини на адрес ул. "Асен Разцветников“ 26, Владиславово, Варна. Обадете ни се днес на тел: 0894652292
Тепето е пловдивска фирма за почистване, изнасяне и извозване на отпадъци от тавани и мазета като нашите услуги са специално предназначени, за да Ви улеснят в мисията Ви по почистването на дома Ви в Пловдив.
Konkurenti.com предлага много добри цени за цялостно почистване на жилища в страната. Товари и извозва битови и строителни отпадъци от домовете на гражданите. Екипът е от пъргави момчета с конкурентни цени за страната.
Как да отпушим каналите сами и как да поддържаме тръбите вкъщи, за да се предпазим от запушени канали
Химическо чистене София. Почистване и боядисване на кожени облекла, домашен текстил, костюми, вратовръзки, булчински рокли, завеси, коприна, тафта, облекла от естествена кожа и други.
Нашата фирма „Мони-93” ЕООД – „СТОП вредители” е лицензирана за борба с вредителите – хлебарки, бълхи, дървеници, мухи, комари, мишки, кърлежи, плъхове и други вредители. Ние работим под контрола на РЗИ (ХЕИ) и сме регистрирани в МЗ.
Силвен 7 предлага качествено почистване на офиси и домове в София на ексклузивни цени - потърсете ни на телефон 0700 17 727 на цената на един градски разговор.
Бест Пест - Телефон 0888 435 888. Модерни и ефикасни средства за унищожаване на вредни насекоми, хлебарки, кърлежи, бълхи, дървеници, оси, мишки, плъхове, съсели и др.
АНЕТИ почистване на домове, офиси, сгради, басейни, паркинги, гаражи, дворове, мазета, тавани. Машинно почистване на твърди/меки подови настилки. Пране на мека мебел, тапицерии, матраци, килими. Почистване след ремонт/строеж. 0897951954, 028701604
Патирането е операция, при която се почиства дървеното покритие, освежава, дезинфекцира, подхранва и консервира с препарати на восъчна основа или восъчно пропилисна основа.


показани 201-236 от общо 236

First Previous 1 2 3 Last

Моят профил

Реклама