Категории

Препоръчваме

Линк Директории

Реклама

Статистика

  • Активни: 25901
  • Чакащи: 19
  • От днес: 0
  • Статии: 1183
  • Категории: 15
  • Подкатегории: 60

Подреди по: Посещения | Азбучно

Page 4

В сайта може да намерите актуални цени и промоции на една от водещите фирми във ВИК услугите.
http://vik112.com/ ~ Още ...
Ако вече имате жилище, но все още не знаете точно как да го обзаведете, фирма Борилеф Билд ООД ви предлага цялостно проектиране и интериорен дизайн на вашия дом по последен писък на модата.
http://www.borilef-build.com/ ~ Още ...
Строителна фирма Ай Ди Ел Пловдив предлага ремонти в Пловдив и комплексно строителство.
http://idl.1000firmi.com ~ Още ...
За да извършвате строителство и ремонти в тези дни трябва да сте истински професионалисти. Потребителите в тези времена са много мнителни и е необходимо да перфекционизирате всеки един елемент, като фасадите
http://www.stroiteli.bg ~ Още ...
Ремонт и довършителни работи. Строитолство. Гипсо картон. Лепене на плочки. Шпакловка. Боядисване. Полагане на паркет и ламинат
http://www.tenelia.com ~ Още ...
СТРОИТЕЛСТВО НА ДЪРВЕНИ КЪЩИ,РЕМОНТ НА ПОКРИВИ– ЦЯЛОСТЕН И ЧАСТИЧЕН, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСТЕРИОРЕН МОНТАЖ НА ДЪРВЕНИ КОНСТРУКЦИИ—НАВЕСИ,БЕСЕДКИ,ПЕРГОЛИ,ОГРАДИ,ПОРТИ,ПАРАПЕТИ И ЦЯЛОСТНА РЕСТАВРАЦИ НА ДЪВО!
http://www.sunrais.eu ~ Още ...
Фирма Люто ООД е представител на френската компания Desjoyaux за България и Македония, която единствена в света се занимава с проектиране и реализация на басейни.
http://www.lutobg.com ~ Още ...
Нуждаете се от професионални съвети за предстоящият ви ремонт ? В сайта за ремонти и строителство ще ги намерите !
http://xn--e1agleejs.com/ ~ Още ...
http://www.ecozid.com/index.php?p=build ~ Още ...
Основни дейности, които извършва фирмата са: земни работи в строителството; транспортиране на земни маси и строителни отпадъци; транспорт на стандартни и извънгабаритни товари; разрушаване на сгради и скални маси; сондажи; кладенци
http://www.stroitelna-mehanizacia-1.com ~ Още ...
Системи за сухо строителство и интериор. Проектиране и монтаж на окачени тавани от гипсокартон, преградни стени, апликации, скрито осветление, декоративни прегради. 3D проекти за интериор - създаване на ефекти от гипсокартон.
http://www.dbs-bg.com ~ Още ...
Майстор БГ - Вашият домашен майстор за строителни и електро услуги
http://maistor-bg.org ~ Още ...
Дейността на фирмата обхваща широк спектър от услуги свързани с покривното строителство. Основна част се състои в направата на покриви на новопостроени сгради, както и ремонт и поддръжка на вече завършени такива.
http://www.nikol-5.com ~ Още ...
Кристон ООД е вносител на лепила, ленти за строителството и ремонта, продукти за строителството, сувенири, порцеланови изделия и др. Фирмата е официален представител на лепила СЕКУНДА и ленти АВИОРА. Предлагаме още продуктите на РУРЕКС, АСД, ЕМПОРИО.
http://www.kriston.bg/ ~ Още ...
Ремонт и строителство.Ремонт до ключ на достъпни цени от Строителна фирма ”Interio Royal” ООД София.Довършителни работи и строителни ремонти София.
http://www.interio-royal.com/kop1.php ~ Още ...
Производство на сандвич панели с изолация от EPS и минерална вата.
http://www.takopanel.bg/ ~ Още ...
„Алпи Пaн” ООД е фирма занимаваща се с извършване на вътрешни ремонти.
http://remonti.alpipan.bg ~ Още ...
Б+М Марсил е специализирана в областта на довършителните работи и сухото строителство.
http://www.marsil.bg ~ Още ...
Гипсокартон - монтаж, облицовки, окачени тавани, стенни обшивки, преградни стени от гипсокартон, лепене на гипсокартон, сухо строителство с гипсокартон, гипсокартонени плоскости и други от Гипсокартон .mobi.
http://www.gipsokarton.mobi ~ Още ...
"Миладинови билдинг" – строителство, обезщетения, продажби."Миладинови архитекти" – проучване и проектиране, интериорен дизайн и 3D визуализации
http://www.miladinovi.com ~ Още ...
Работа с гипсокартон. Полагане на шпакловки,замазки и мазилки. Поставяне на теракот,фаянс и гранитогрес. Лепене на камък. Олекотени конструкции и покриви. Електро и ВиК инсталации. Боядисване с латекс и боя, поставяне на тапети.
http://darinell.com ~ Още ...
Tавани от гипсокартон,фигури от гипсокартон,гипсокартон цени,стени от гипсокартон.Преградни стени от гипсокартон фигури, орнаменти, ниши, арки, всякакъв вид декоративни окачени тавани,фигури от гипсокартон София.
http://gipsokarton-sofia.com ~ Още ...
Всичко за Вашата градина, къща, вила, двор, басейн, зимна градина. Градинарски съвети, информация за отглеждане на растения, календар на работа в градината , бизнес каталог на фирми за озеленяване, строителство, градинарски центрове и др.
http://gradini.org/ ~ Още ...
Санинвест :: ВиК роботи :: безизкопни технологии :: саниране на канали
http://saninvest.eu ~ Още ...
ЕЛИТ Бургас ЕООД предлага изработка,доставка и монтаж на алуминиева дограма,ПВЦ дограма,щори,окачени фасади.И още-къртачни услуги,зидария,шпакловка,боядисване,замазки,фаянс,теракот, изолации,ЕЛ. и ВиК,гипскартон,художествено осветление.
http://www.elit-burgas.com ~ Още ...
Б+М Марсил е специализирана в областта на довършителните работи и сухото строителство.
http://www.marsil.bg ~ Още ...
Полезни съвети и статии за домашния майстор, информация за ремонта, почистването, полезни съвети за дома
http://kyrtene.wordpress.com ~ Още ...
строителство метални халета,метални сгради, промишлено строителство, строителство на складове, метални конструкции, довършителни работи, реконструкция, сложен промишлен комплекс, жерета, зърнобази, метални парапети, аварийни стълби.
http://www.sig-stil.madeinbg.info ~ Още ...
Армормат ООД http://www.armormat.com е основано през 1998 година. Основен предмет на дейност и специализация на дружеството са хидроизолационните и покривни технологии и материали.
http://www.armormat.com ~ Още ...
ГИПСОКАРТОН СОФИЯ.СУХО СТРОИТЕЛСТВО ОТ ГИПСОКАРТОН.ОБЛИЦОВКА НА СТЕНИ С ГИПСОКАРТОН.МОНТАЖ ОКАЧЕНИ ТАВАНИ ОТ ГИПСОКАРТОН.Преградни стени от гипсокартон,фигури, орнаменти, ниши, арки, всякакъв вид декоративни окачени тавани,израб
http://gipsokartonsofia.com ~ Още ...
Груб строеж-90 евро кв/м с труд и материали,само труд от 35 лв до 45 лв кв/м.До ключ-230 евро кв/м!Покриви,Покривни конструкции,Довършителни ремонти и други.Гарантирано качество на разумни цени.ДОГОВОР!
http://www.brigada-grub-stroej.dir.bg ~ Още ...
Хладилни системи за автомобили, Хладилни инсталации за автомобили, Хладилни агрегати за автомобили, ремонт на транспортна хладилна техника, сервиз хладилни инсталации, компресори, термографи
http://www.hladilnisistemi.com ~ Още ...
Алпинисти - ремонтни и монтажни дейности. Решения за работа на височина от промишлени алпинисти.
http://alpmaster-bg.com ~ Още ...
ЕНЕРТОН ООД - Проектиране, производство и монтаж на дограма и мебели. Всички видове външни и вътрешни ремонти.
http://www.enerton.info ~ Още ...
Строително – ремонтни дейности – Плевен – ЕТ ”Габриела 93" – всичко за вашия ремонт.
http://remontivpleven.com ~ Още ...
Проектиране, ремонт, ново строителство, реставрация и интериор от Адибилд.Правни и финансови услуги, бизнес проекти, узаконяване на обекти от Монтесито.
http://www.adimont.com ~ Още ...
Строителни и ремонтни дейности, конструкции, плъзгащи, преградни, подсилващи, стени, инсталации
http://www.elmirov.com ~ Още ...
Аз ремонтирам-всичко за строителството-обяви, каталог, форум, съвети. Строителни фирми подредени по категории. Обяви само за строителство. Съвети за Вашите ремонти и форум за всички Ваши въпроси
http://www.azremontiram.com/ ~ Още ...
Ново строителство до ключ. Строителни ремонти. Топло и хидроизолация. Алуминиева дограма, паркет. Професионално почистване.
http://www.argostroi.com ~ Още ...
Фирма “Юлисис-09 ЕООД е създадена в началото на 2009г. с основен предмет на дейност търговия с материали за сухо строителство. Дейността ни изцяло е насочена към търговия с гипсокартон, машинна мазилка и всички необходими съпътстващи материали.
http://ulisis09.com ~ Още ...
Строителен сайт с безплатни обяви, новини, проекти, закони и услуги
http://www.stroej.com ~ Още ...
Описание: СТРОИТЕЛСТВО С ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО! Този девиз е водещ за фирма "ГАРАНТСТРОЙ комплект" АД - специализирана в инфраструктурното строителство. Фирмата е утвърден и търсен партньор на българския пазар, поемащ изцяло отговорност пред Клие
http://www.garantstroybg.com ~ Още ...
Фирмата изработва и ремонтира метални конструкции, парапети, огради, врати, навеси, велосипедни рампи, BиК.
http://www.steper.eu/ ~ Още ...
Поддръжка на сгради и съоръжения - Поддръжка и ремонт на покриви; Поддръжка и ремонт на фасади;Щори - производство и поддръжка, Хамалия, Сухо Строителство
http://www.bento-bg.com ~ Още ...
Ремонт и изграждане на нови покриви, сваляне на кал, измазване на капаци, хидроизолации.
http://www.pokrivi.org ~ Още ...
„Панелни покриви ЕООД” е фирма с традиции в полагането на изолации и хидроизолационни системи, разкриването и изграждането на плоски покриви, ремонт на стари покриви,
http://panelnipokrivi.com/ ~ Още ...
НАПокрив ООД е фирма, специализирана в комплексните решения на проблемите, свързани със строителни хидроизолации и топлоизолационни системи на плоски и скатни покриви.
http://napokriv.com/ ~ Още ...
Фирма „Мойпокрив” ООД развива дейността си на територията на цяла България и разполага с опитен персонал в полагането на качествени хидроизолационни системи и плоски покриви.
http://moipokriv.com/ ~ Още ...
Изолпокрив ООД е относително нова фирма на българския пазара с фокус на дейност хидроизолации и ремонт на покриви. Фирмата е създадена от специалисти с дългогодишен опит в строителството и по-специално в хидроизолациите
http://izolpokriv.com ~ Още ...
Изолационни ремонти ЕООД има предмет на дейност ремонт и хидроизолация на покриви (плоски и скатни), монтаж на улуци, надстройване на тавански стаи. Фирмата разполага със собствен транспорт, всички необходими инструменти и квалифицирани работници
http://izolacioniremonti.com/ ~ Още ...
Алпинисти - монтаж на топлоизолация Спайдър ООД се занимава с изработването на топлоизолация от алпинисти и от скеле, височинен монтаж по алпийски способ, измиване на прозорци, хидроизолация, ремонт и реставрация на сгради. Започнахме още по времето,
http://spider-bg.com ~ Още ...
ВАЙС ТИМ ЕООД - Алпинисти - работа на труднодостъпни местa - Реклама - калканна живопис, билбордове, транспаранти, каскади, демонстрации, строителство - топлоизолация, хидроизолация, въздуховоди и др.
http://www.vais.biz ~ Още ...
Строителни фирми - каталог, информационен портал, статии, строителни материали
http://www.stroitelnifirmi.com ~ Още ...
Фамилни модулни къщи по американска технология. AMC - Достъпното модулно строителство на сглобяеми модулни американски къщи.
http://www.amc.bg ~ Още ...
Козметични ремонти. Сухо строителство. ВиК и ел.услуги. Поставяне на фаянс,теракот,гранитогрес. Бояджииски услуги. Дърводелски услуги. Доставка на материали.
http://newstroi.log.bg/ ~ Още ...
Метални конструкции и строителство до ключ от Алфа ресурс.
http://www.alfaresurs.com ~ Още ...
Строителство - Сглобяеми Къщи – Басейни Щампован Бетон - Сглобяеми Къщи - Модулни Игрища - Модулни и Монолитни Басейни - Зимни и Летни Покривала - Оборудване - Джакузита
http://www.rigel-invest.com ~ Още ...
хидроизолации,бетонни настилки,шлайфан бетон,шлайфани бетони,полиран бетон,подове,индустриални подове,подови настилки,епоксидни,полиуретанови,строителна химия,антикорозия,покрития,мембрани,индустиални,покривни тераси,мениджмънт обекти,груб строеж
http://www.ekostroi.net ~ Още ...
Ремонти на стари покриви или изграждане на нови. Смяна на греди и дъски. Хидроизолация. Поставяне на керамични или битумни керемиди.
http://www.pokrivite.com ~ Още ...
http://www.remontnapokriv.com/ ~ Още ...
отпушва, отпушва канали, тръби, мивки, подови сифони, тоалетни чинии, клекала, вани, душ кабини, писоари, водосточни тръби, воронки, шахти, щрангове, реже корени в канала, почиства канал от мазнини, мазета, улични канали, изпомпване, ВиК услуги
http://otpushvane-na-kanali.hit.bg ~ Още ...
Кърти, чисти, извозва, пробива - 0898444539. Къртачни услуги на ниски цени. Ремонтни дейности, изолации, ВиК, ЕЛ, кърти, чисти, извозва. Богат опит в сферата къртене и разрушаване.
http://remontitebg.com/ ~ Още ...
ХИДРОСТРОИТЕЛ ПА ЕООД изпълнява: Промишлено и гражданско строителство, Инфраструктурното строителство, Улични и магистрални водопроводи, Хидротехническо строителство,Канализационни колектори
http://www.hidrostroitel.com ~ Още ...
Боядисване; Хидроструене; Пясъкоструене и корозионна защита на метални и стоманобетонни конструкции; Монтаж на реклами: винил, неон, обемни букви; конструкции, антени, осветителни тела; Рисуване на реклами; Остъкляване и миене на стъкла; Огледи
http://technoalp.com ~ Още ...
http://eluslugi.hit.bg ~ Още ...

Статии

Ремонт на покриви София през зимата на ниски цени от доказана фирма в бранша. Ремонт на всички видове покриви - покрив с керемиди, покрив с метални керемиди, битумна керемида. Фирма Ангел Строй извършва ремонт на покрив на ниски цени в София
Итроникс ЕООД е твоят доверен доставчик на качествени електроматериали от водещи европейски производители.
Ремонт на апаратаменти в София. Ремонт на къщи. Довършителни работи. Качествени строителни ремонти. Основни ремонти.
Пластер Арт - Специалисти в интериорните решения! Опънати тавани, топло и хидро изолации, гипсокартон, декоративни бои и мазилки
Аварийни ВиК ремонти - Монтаж на кранове, на перални, на съдомиялни, на водомери, на тоалетни казанчета, на тоалетни чинии, на мивки, на душ кабини и батерии, на смесители, на мебели за баня, на връзки за мръсна вода, на връзки за чиста вода.
Елит е лидер на пазара в производството на пътни знаци и указателни табели, както и монтира светофарни уредби и системи за улично наблюдение.
Ние сме абсолютно достъпни за всички наши настоящи и бъдещи клиенти. Ето защо няма причина да се колебаете да ни потърсите веднага, щом имате нужда от нашите услуги, свързани къртене, чистене и извозване. Можете да ни намерите на stroizone.com
Ремонт-Имот майстори на помощ
Вътрешен ремонт жилище. Ремонт офис. За София и областта. ВиК авария, поправки, козметичен или цялостен ремонт на апартамент, къща, помещение. Редене на ламинат, лепене настилка. Подпрозоречен перваз и дъска. Монтаж санитария и кухненски уреди
Търговска база Мемико-Чолаков Хасково предлага всички видове материали за строителството. Дистрибутор на пелети Орфеус за хасково и областта. Промоционални цени на продукти. Доставка за хасково и региона.
Ние локализираме течове и влага в жилища и офис сгради с термокамера и влагомер.Тези методи не налагат разрушаване на повърхности. Имате теч или влага?! Обадете ни се на 0988911969.
Ние откриваме течове и влага в жилища и офис сгради с термокамера и влагомер.Тези методи не налагат разрушаване на повърхности. Имате теч или влага?! Обадете ни се на 0988911969.
Безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с нови машини.
ЕВРО СТРОЙ ИНВЕСТ БГ ЕООД Изработка, доставка и монтаж на Алуминиеви парапети на цени без конкуренция ! • Стълбищни парапети • Парапети за тераси • Стъклени парапети • Стенни парапети • Преградни парапети БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД !
ДАНЕВ СТРОЙ ЕООД изпълнява полагане на торкрет бетон по сух и мокър способ, пръскан бетон
Външната реклама достига до потребителя извън неговия дом. Насочена е към потребители, които са на публични места и пътуващи. Този вид реклама има неограничени форми и възможности, като е ефективен начин за популяризирането на Вашия бизнес. Външната
МИРАН БИЛД ЕООД организира и изпълнява всички видове строителни дейности при изграждане на еднофамилни къщи, вили, офиси и търговски обекти.
Качествени малки индивидуални пречиствателни станции в един съд с аеробна технология на пречистване. Много подходящи са за еднофамилни къщи или вили, построени в райони без централна канализация.
ХИТ !!! Система за нивелиране на Плочки, Мрамор, Гранит - PEYGRAN
Интелигентното решение за под - Трайни, устойчиви на износване, антистатичен. Отдайте се на вашия вкус за номер едно клас в дневна с ламинат Titan Prestige.
Дървесните пелети са все по-популярни като гориво, поради удобствата и екологичността си.
Външни ролетни щори изработени изцяло от алуминии или с PVC ламели от SunnyBlind EOOD
Дейността на фирмата се състои в изработка и монтаж на парапети от алуминии и инокс, огради от ковано желязо и други изделия.
Фирма АЙМЕКС ГРУП е сред доказаните фирми за ремонт на покриви, строителни ремонтни услуги в София и София окръг.Ние се занимаваме с покривни ремонти и строителство.
Над 20г. "Акватек" е сред първенците в сферите: дизайн и строеж на малки и големи басейни; проектиране и изграждане на аквапаркове и водно-атракционни комплекси; цялостни решения за оборудване на обществени сгради и хотели, на сауни и СПА центрове
Когато домът наистина е крепост! Повече от щори! Външните ролетни щори предлагат много повече от обичайната слънцезащитна функция на стандартните щори.
Къртене на бетон, тухла или фаянс, демонтаж на конструкции и на всякакаъв вид остъкления, ръчно почистване на отпадъците, извозването им до специализирано сметище и всякакъв друг вид къртачни услуги.
"Кърти Извозва.ком – Къртачни услуги по домовете, къртене на бетон,баня, плочки и др. Ние работим по всяко време на денонощието, взимаме поръчки за аварийно къртене, кърти извозва, бетон, кърти чисти фаянс и др."
"Фирмата ни е специализирана и главно изпълнява услугата -– “кърти чисти извозва“. Основната дейност на нашият опитен екип е- къртене, демонтиране/монтиране, пробиване, ,къртене на бетон по време или след ремонт, разрушаване.
Представяме Ви нашата компания - НОЛА 7 е инжинерингова и търговска компания, която от 1994 година досега оперира в сферата на консултирането, изработката на стратегически концепции и изграждането на плувни басейни, рекреационни и спа комплекси!
Домофони, чипове, алармени системи, видеонаблюдение- ремонтиране, монтиране, търговия


показани 401-491 от общо 491

First Previous 1 2 3 4 5 Last

Моят профил

Реклама