Категории

Препоръчваме

Линк Директории

Реклама

Статистика

  • Активни: 24155
  • Чакащи: 740
  • От днес: 0
  • Статии: 100
  • Категории: 15
  • Подкатегории: 60

Подреди по: Посещения | Азбучно

Образование

Логически игри за малки и големи, пъзели за развиване на интелекта и нестандартното мислене. Страхотен подарък за всяка възраст. За хората, които не са спрели да се забавляват и да се развиват.
http://www.puzzles.bg/ ~ Още ...
Това е успешната алтернатива на традиционните изложения, отговор на съвременните тенденции за достигане до младите хора и техните родители през интернет. Възможност за ефективен контакт между училище, родители, ученици, партньорски институции.
http://bachu-virtual.com/ ~ Още ...
Най - представителната организация на частните училища, професионални колежи и детски градини в България. Обществен гарант за качеството на образованието в частните училища - членове на БАЧУ.
http://bachu-bg.com/ ~ Още ...
Уроци и курсове по математика и икономика за ученици и студенти с опитни преподаватели на достъпни цени. Обучението е на малки групи или индивидуално в София.
http://santocenter.com/ ~ Още ...
Abritvs е интернет страница за физика, химия, биология и история
http://www.abritvs.com/hlebi2.htm ~ Още ...
ОУ ГЕОРГИ КИРКОВ, Казанлък е основно (І - VІІІ клас) с общинско финансиране. Учебните смени са две. ОУ Г. Кирков е едно от малкото в региона, което може наистина да се похвали с уютни и ремонтирани учебни стаи.
http://oukirkov.info/ ~ Още ...
Развиващи игри и играчки. Настолни игри, игри за двама, пъзели, игри за оцветяване, игри за подреждане, игри с числа, игри с букви, игри с топчета, кубчета, игри Монтесори, домино, судоку и още много супер игри. Играчки за бебета и за деца със СОП.
http://www.specialnite-deca.com ~ Още ...
Една от най-добрите детски градини в региона. С уникалната си структура, неповторимо богатия си интериор, тя предлага отлични условия за отглеждане и възпитание на Вашите деца!
http://cdg2andersen.com/ ~ Още ...
Курсове и обучение от учебен център тренинги и семинари за работници и служители. Курсове за готвач по готварство на нови интернационални рецепти и методи на приготвяне на храна и готварство. Компютърен курс и курсове за компютърна грамотност
http://www.kursoveobuchenie.com ~ Още ...
Изготвяне на индивидуални курсови работи на български и английски език
http://www.masterpiece-bg.com ~ Още ...
Безплатни речници за вашия компютър, уроци по английски и онлайн преводачи за превод на много езици. Ако имате желание да научите чужд език от тук можете да си изтеглите много безплатни инструменти, които ще ви бъдат полезни.
http://www.prevodachbg.com/ ~ Още ...
Виртуален курс по испански език, ниво A1. Богато и разнообразно съдържание: множество интерактивни упражнения и задачи, забавни игри, които превръщат ученето в приятен и интересен процес. Промоционална цена от 30 лв на месец.
http://bg.espaciolengua.com/ ~ Още ...
Курсове за деца Варна, Детски школи Варна, Детски центрове Варна, Предучилищна подготовка Варна, Арт курсове за деца Варна, Уроци по БЕЛ и Математика Варна
http://www.friends-school.net ~ Още ...
сайта е направен за учебна цел не изисква регистрация включва български филми чат забавление блог архиви меил и други неща за повече информация на сайта
http://www.bigbook-bg.beep.com ~ Още ...
Личен уеблог на Ивайло Божурин – програмиране, алгоритми, C++ и други благинки
http://tsarstva.bg/sh ~ Още ...
Курсове по програмиране за начинаещи програмисти - София. Основи на програмирането, програмиране на C#, уеб програмиране, уеб дизайн, мобилни приложения, програмиране за cloud, seo оптимизация и много други безплатни курсове по програмиране.
http://academy.telerik.com/ ~ Още ...
Частна детска градина Мечтател отвори врати на 07.05.2012 г. в Лозенец. Градината е лицензирана и се намира в новопостроена, луксозна сграда с просторен, оборудван двор в непосредствена близост до Южния парк.
http://www.mechtatel.bg ~ Още ...
Електронните учебници влизат с пълна сила в учението на децата
http://uchebnici.info ~ Още ...

Статии

Даден е успоредника ABCD (не правоъгълник) с ъглополовящи АМ и ВL (те се пресичат) и АВ = 12см и LM =4 см. Колко е периметъра на успоредника ?
Какво представлява алгебрата? Тя е дял от математиката, изучаващ величините, които могат да се измерват с числа. Характерно за алгебрата е използването на буквени означения за числата и въвеждане на променливите.


Резултати 101-120 от всичко 120

First Previous 1 2 Last

Моят профил

Реклама

HashFlare