Категории

Препоръчваме

Линк Директории

Реклама

Статистика

  • Активни: 25901
  • Чакащи: 46
  • От днес: 0
  • Статии: 1183
  • Категории: 15
  • Подкатегории: 60

Подреди по: Посещения | Азбучно

Адвокати, правни услуги

Бързо, лесно и изгодно разрешаване на спорове при развод, делба, между съдружници, съседи, институции, банки, оператори и т.н., чрез медиация. Сертифициран медиатор Мирослав Рачев office@spogodbi.eu www.spogodbi.eu тел.0884803111
http://www.spogodbi.eu ~ Още ...
Осиновяване на дете и осиновителен процес - правна помощ
http://adoptionbg.com ~ Още ...
Доверието към адвоката трябва да бъде безпрекословно. Разбирането и професионалното отношение към клиента, без да се пестят време и усилия, стоят в основата на успеха.
http://vklaw.bg ~ Още ...
FF Consult е лицензиран кредитен консултант, който ще Ви помогне да направите най-правилния избор за кредитни услуги напълно безплатно.
http://ffconsult.bg ~ Още ...
Бързо и качествено счетоводно обслужване на ниски цени изцяло Онлайн
http://schetovodniuslugi.bg ~ Още ...
Нашата мисия е чрез процедура по медиация да предоставяме бързо и компетентно съдействие при разрешаване на спорове. Ние от Mediation Experts сме регистриран медиатор в София, както и регистриран медиатор в Добрич.
http://mediationexperts.eu ~ Още ...
Адвокат Силвия Николова е български адвокат във Виена, Австрия. Предлага експертна правна помощ по наказателно право, птп право, семейно право, съдействие при сключване на трудови договори в Австрия и други.
http://www.nikolova.at ~ Още ...
Правна защита и съдействие по граждански и наказателни дела
http://www.marina-marinova.com/ ~ Още ...
Адвокатско дружество „Ангелова“ предлага правно обслужване в различни сфери на правото. Подпомагаме клиентите си в тяхното развитие и се стремим да отговорим на нарастващата сложност на нуждите им.
http://www.angelova-law.com ~ Още ...
Адвокат Нина Велкова е професионален адвокат с действаща практика над 16 години. Адвокатски услуги в сферите на облигационното,гражданското,смейеното право и др.
http://advokatvelkova.com ~ Още ...
Адвокатска Кантора в София - Правна Помощ по Съдебен Ред и Законово Право. Обърни се към нас още сега 0888950381 и 0889212617
http://www.law-bba.com ~ Още ...
Адвокат Мирослава Кръстева работи в сферата на гражданското, корпоративното и търговско право, данъчно и финансово право, сделки с недвижим имоти.
http://legalkrusteva.com/ ~ Още ...
Интернет сайт за юридически обзор и коментари - длъжник, длъжници, чси, частен съдебен изпълнител, измамник, съд, прокурор
http://pravenspectar.org/ ~ Още ...
Извънсъдебно и съдебно събиране на вземания. Правни консултации и изготвяне на правни книжа и документи.
http://lexdebt.bg/ ~ Още ...
Нашата агенция за преводи извършва професионални преводи от и на френски език, както и комплексна услуга превод и легализация на официални документи. Превод от и на френски език на документи, онлайн магазини, сайтове, маркетингово съдържание
http://www.wordz.biz/prevod-ot-i-na-frenski-ezik ~ Още ...
Регистрация на фирми, правни услуги, визови въпроси
http://www.rgconsult.eu/ ~ Още ...
Блог за конкурентно право, представящ новостите и практиката в правоприлагането в областта на защита на конкуренцията в България, Европа и в световен мащаб. Авторът има дългогодишен опит като експерт и адвокат в сферата на защита на конкуренцията.
http://www.koparanov.bg/ ~ Още ...
Адвокатска кантора "РУСЕВА и НИКОЛОВА" предлага висококачествено правно обслужване на български и чуждестранни физически и юридически лица на български, испански и английски език.
http://advokatruseva.com ~ Още ...
The extensive range of soccer information and modernized soccer live scores.best of football in social in the soccer site.
http://www.thaisyndicatesoccer.com/ ~ Още ...
Предоставям висококвалифицирана и коректна професионална защита на правата и интересите на български и чуждестранни граждани и фирми.
http://tonitacheva.com ~ Още ...
Дружество, специализирано в професионалното събирането на просрочени вземания /дългове/ на физически и юридически лица и ЕС. Екип от висококвалифицирани професионалисти
http://13group.eu ~ Още ...
Ultimate Consultancy е професионална консултантска фирма, която предоставя правни консултации в областта на придобиването на паспорт чрез инвестиции. л
http://ultconsult.com ~ Още ...
Адвокатски услуги - адвокат Иван Иванов Адвокатски услуги - адвокат Иван Иванов
http://www.kantoraivanov.com ~ Още ...
http://www.mikov-attorneys.com/ ~ Още ...
Адвокатска кантора, базирана във Варна, предоставяща правни консултации на място и онлайн. Екип от опитни юристи. Услуги в сферата на гражданското и административното право. Процесуално представителство. Абонаментно обслужване на търговски дружества.
http://kalevpartners.bg/ ~ Още ...
Счетоводни услуги, регистрация на фирми, ТРЗ, ДДС, НСС, МСС, ГФО, ГДД, данъчни консултации
http://www.lachevaconsult.eu ~ Още ...
Имате ли нужда от спешен заем? Тук е вашият шанс да получите заем от нашата компания с лихвен процент от 3%. Нашите заеми са обезпечени и гарантирани. Свържете се с нас днес, с необходимата сума. Имейл: cf.fin@hotmail.com
http://cashflowsloans.widezone.net/ ~ Още ...
VTF Group е счетоводна фирма, която предлага счетоводни услуги и консултации на български и международни фирми с разнообразни сфери на дейност
http://vtfgroup.eu ~ Още ...
DD Consultus се намира в Малта и е специализирана в онлайн хазартната индустрия, обработката на онлайн плащания и свързаните с нея услуги. DD Consultus предлага висококачествени международни консултации за игри за всички сектори на хазартната индустр
http://ddconsultus.com/ ~ Още ...
http://papilioservices.com/corporate/malta-company-formation/ ~ Още ...
Адв. Станислава Вълчева предоставя правни услуги в областта на гражданското право и процес, включително изготвяне, изменение и прекратяване на договори; обезпечение на бъдещи искове; заявления по чл. 410 и чл. 417 ГПК; процесуално представителство.
http://www.svlawfirm.eu ~ Още ...
Нашата адвокатска кантора акцентира върху търговското и гражданското право, подкрепяйки чуждестранни фирми и граждани по време на пребиваването им в България.
http://anwalt-bg.com/ ~ Още ...
Пълно счетоводно обслужване на физически и юридически лица. Предлагаме професионално качество на конкурентни цени. При сключване на договор за счетоводно обслужване ще се съобразим с нуждите на Вашата фирма.
https://www.vaib.bg/ ~ Още ...
Адвокатска кантора Николай Москов предлага консултиране, процесуалното представителство и защита на юридически и физически лица пред всички български съдилища и арбитражи във всички сфери на правото.
http://advokatmoskov.com ~ Още ...
Омни Кеър е независима и доброволна неправителствена организация, чиято цел е осигуряване на професионална защита на правата и законните интереси на пострадалите при пътно-транспортни произшествия и трудови злополуки.
http://omnicare.bg/ ~ Още ...
Ние сме счетоводна къща с основен предмет на дейност: финансово-счетоводни услуги, цялостно счетоводство на фирма, консултантска дейност в областта на данъчното, счетоводното, търговското и трудовото законодателство, регистрация на фирми и др.
http://businessgroup-consult.com ~ Още ...
Официални преводи от и на гръцки език от гръцки преводач Пано Кондоянис. Легализация на документи, както административни, така и технически, юридически, медицински. Кратки срокове, най-добри цени.
http://prevodi.elpak.net/ ~ Още ...
Адвокат в София - професионална правна защита и процесуално представителство
http://www.advokat-astardjieva.bg ~ Още ...
ОНЛАЙН-АДВОКАТ.КОМ - Адвокатски услуги, правни съвети от най-добрите адвокати. Нашите адвокати ще решат всички ваши казуси.
http://xn----7sbbajl6amctdhj2d.com/ ~ Още ...
Фирмата предлага цялостна гама от счетоводни услуги, които ще задоволят нуждите от счетоводно обслужване на всяка фирма.
http://grandconsult.net/ ~ Още ...
Фирма ” Кантора Домоуправител БГ “ ООД е компания специализирана в сферата на жилищни и административни сгради, офис площи и комплекси от затворен тип. Още сега имате възможност да получите комплексно обслужване на Вашата Етажна собственост.
http://www.domoupravitel-varna.bg ~ Още ...
Данъчно-правни и счетоводни услуги в сферата на Американското данъчно законодателство. Възстановяване на данъци от САЩ.
http://www.taxtake.com ~ Още ...
Свържете се с нас на KTPatent.com, за да получите адекватен съвет относно вашите въпроси по патентните закони или нашите услуги в сферата.
http://www.ktpatent.com/ ~ Още ...
Адвокатска кантора „Пенков, Марков и партньори” е сред лидерите на българския пазар в предоставянето на правни услуги и процесуално представителство. Над 25 години професионализъм и доверие!
http://www.penkov-markov.eu ~ Още ...
Мега експрес е рекламна агенция с утвърдени позиции на рекламния пазар. Ние предлагаме на своите клиенти, бързо, качествено и коректно разпространение на рекламни материали, лепене на плакати, раздаване на листовки.
http://www.mega-ekspres.net ~ Още ...
Платформа за подготовка за адвокатски изпит с решения на казуси. Насоки и практика за подготовка за изпит за адвокати и младши адвокати.
http://www.barexambg.com ~ Още ...
Фирма за счетоводно обслужване ДЗЗД Теди предлага голямо многообразие от услуги, които са изцяло в услуга на клиента и отговарят на неговите индивидуални потребности.
http://tediconsult.com ~ Още ...
Адвокатски консултации онлайн. Регистрация на фирми с електронен подпис и промяна на обстоятелствата във връзка с тях. Консултации по трудово право и сделки с недвижими имоти. Абонаментно правно обслужване на бизнес клиенти.
http://advokatonline.eu/ggygbkgtk/ ~ Още ...
Минчев Консултинг Груп е счетоводна къща със седалище в град Варна. Освен професионални счетоводни услуги, ние предоставяме и административни и консултантски услуги на местни и чуждестранни клиенти
http://minchevconsult.com ~ Още ...
Международна правна кантора предоставя правно обслужване по търговски, граждански и застрахователни дела. Кантората разполага със специалист по имотни дела, бракоразводни дела и събиране на вземания.
http://lawyer-bulgaria.bg/ ~ Още ...
Бързи, онлайн кредити от Тvoiakredit.eu до минути! Кредит за теб!
http://tvoiakredit.eu ~ Още ...
Кредити до заплата, на вноски. Бързи, онлайн кредити от Тvoiacredit.eu.
http://tvoiacredit.eu ~ Още ...
Кreditzateb.net - бързи онлайн кредити за Вас! Кредити до заплата и на вноски. Пари веднага!
http://kreditzateb.net ~ Още ...
Кreditzateb.eu - бързи онлайн кредити за Вас! Кредити до заплата и на вноски. Пари веднага!
http://kreditzateb.eu ~ Още ...
Бързи онлайн кредити за Вас! Кредити до заплата и на вноски от Кreditolandia.net
http://kreditolandia.net ~ Още ...
Бързи онлайн кредити за Вас! Кредити до заплата и на вноски от Kreditniuslugi.net
http://kreditniuslugi.net ~ Още ...
Бързи онлайн кредити за Вас! Кредити до заплата и на вноски от kreditniuslugi.eu
http://kreditniuslugi.eu ~ Още ...
Бързи, онлайн кредити от Kreditizateb.eu до минути! Кредит за теб!
http://kreditizateb.eu ~ Още ...
Бързи, онлайн кредити от Creditzateb.eu до минути! Кредит за теб!
http://creditzateb.eu ~ Още ...
Кредити до заплата, на вноски. Бързи, онлайн кредити от creditolandia.net
http://creditolandia.net ~ Още ...
creditofiesta.net - бързи онлайн кредити за Вас! Кредити до заплата и на вноски. Пари веднага!
http://creditofiesta.net ~ Още ...
creditizateb.eu - бързи онлайн кредити за Вас! Кредити до заплата и на вноски. Пари веднага!
http://creditizateb.eu ~ Още ...
Бързи онлайн кредити за Вас! Кредити до заплата и на вноски
http://barzikrediti.eu ~ Още ...
Адвокатска кантора Димова и Кулчева предлага правни услуги, юридически консултации и абонамент на физически и юридически лица
http://www.dk-advokati.com ~ Още ...
Счетоводни услуги и одит в Стара Загора на топ цени от СКОДИ.
http://skodi.net/ ~ Още ...
Полиграф и полиграфски услуги с детектор на лъжата Изследвания с детектор на лъжата в Бургас История на детектора на лъжата За нас Стремежът към власт Лъжата – средство за прикриване на негативното поведение Същност на полиграфския метод
http://poligrafa.bg ~ Още ...
Адвокатското дружество " РОСЕН ДИЕВ И МАЯ ТОНКОВА” предоставя комплексно правно обслужване
http://lawyersburgas.com ~ Още ...
Лазерна епилация, Мезотерапия, Поставяне на филъри, Плазмотерапия
http://www.vitalaiz.com ~ Още ...
Юридически услуги и консултации, еднократно и абонаментно правно обслужване в София, България и чужбина от Адвокат Кулчева.
http://www.advokat-kulcheva.com ~ Още ...
Счетоводни услуги Акаунт Варна Ви предлага качествено счетоводно обслужване на конкурентни цени. Счетоводната кантора с квалифицирано обслужване.
http://akaunt.bg/ ~ Още ...
Клъстер за защита на интелектуалната собственост и превенция срещу фалшифициране на търговски марки
http://gprogroup.com ~ Още ...
В България никой не е застрахован срещу проблемите, които могат да възникнат в отношенията с монополните дружества. В такава ситуация - потърсете професионален съвет и съдействие
http://marietagencheva.eu ~ Още ...
Дейността на кантората е специализирана главно в защита по дела срещу монополисти /мобилни оператори, топлофикациоони дружества, ВИК и ЧЕЗ/, по търговски, семейноправни, трудови, вещни и облигационни казуси.
http://www.vkamenarska.com ~ Още ...
Тодоров и партньори, Цветомир Тодоров, Елеонора Цветкова, инвестиции, бизнес, адвокатска кантора, todorov-law.com, българо-американски, недвижими имоти, дружества, бизнес услуги, анализи, данъчни консултации, процесуално представителство, медиация.
http://www.todorov-law.com ~ Още ...
“Одит Адвайзерс” ООД е организация за одиторски, счетоводни и консултантски услуги, осигуряващи всеобхватно разнообразие от професионални счетоводни, одиторски, консултантски, финансови и данъчни услуги на фирми и финансови институции.
http://www.audit-advisers.com/ ~ Още ...
Ние сме консултантска компания в областта на финансите и правото.
http://economybg.net/ ~ Още ...
Адвокат, адвокатска кантора, юрисконсулт, правни съвети, трудов договор, уволнение, развод, попечителство, издръжка, обезщетения, прехвърляне на собственост, наследство, обжалване на административни актове, София
http://advokat-mazev.com ~ Още ...
TheBrainFruit е специализирана в регистрацията на търговски марки, дизайни и географски означения, освен това извършва патентни проучвания и предоставя консултантски услуги за тяхната защита и лицензирането им.
http://www.thebrainfruit.com ~ Още ...
Signa МС - корпоративного консультанта службы в Дубае. Мы специализируемся в формировании компании, оффшорный банковский счет открытия посольства аттестации сертификат и легализации и профессиональной организации.
http://www.signa-mc.com ~ Още ...
Адвокатски услуги в облатта на административното право, гражданско право, търговско и наказателно право. Защита на правата на човека.
http://advokatite.co/ ~ Още ...
Комплексно правно обслужване.Правна защита и процесуално представителство.
http://www.advokatdimitrov.com ~ Още ...
Сравнете условията на всички асоциации, сдружения, адвокати и организации за защита на пострадали от катастрофи
http://postradali.com ~ Още ...
Регистрация и правно обслужване на фирми от Profirms.bg
http://profirms.bg ~ Още ...
Адвокатска Кантора Popov & Partners предлага правни и юридически консултации, както и администриране на строителни и инвестиционни проекти в различни сфери.
http://www.popovandpartners.com/ ~ Още ...
Желязкови Консулт е счетоводна кантора във Варна с традиции в счетоводството и свързаните услуги, включително и правни услуги.
http://j-consult.net/ ~ Още ...
За регистрация, проучване, наблюдение, опозиция и защита на търговска марка, индустриален дизайн и авторско право можете да направите Вашето запитване тук!
http://www.ipreg.eu ~ Още ...
Адвокат, Адвокатска кантора "Тончев и партньори", Регистрация на фирми, Калкулатор за адвокатски такси
http://www.tonchevandpartners.com ~ Още ...
Юридическа кантора ТМ Легал Консултинг извършва експресна регистрация на фирма, пререгистрация и промени в обстоятелства по ЕООД, АД, ЕТ, ДЗЗ, КДА, прекратяване и ликвидация.Сделки с търговски предприятия, преобразуване, вливане, отделяне, продажба
http://tml-consult.bg ~ Още ...
Счетоводни услуги и консултации, еднократно и абонаментно обслужване на фирми и физически лица. ТРЗ и Личен състав. Регистриране на фирми.
http://account.ovo.bg/ ~ Още ...
Счетоводна кантора Мениджмънт профит гр. Варна предлага пълно счетоводно обслужване на добри цени. Предлагаме също правни, административни и трз услуги. Най-добрият счетоводител в гр. Варна.
http://managementprofit.bg ~ Още ...
Счетоводни услуги "КА-ЕС Консулт" е счетоводна кантора разположена в гр.Варна. Пълни счетоводни услуги и касови апарати на територията на гр.Варна.
http://ka-eskonsult.bg/ ~ Още ...
консултации в областта на вещно, наследствено, договорно и семейно право, изпълнителен процес
http://www.infolaw.bg ~ Още ...
Интер Солюшън България ООД е консултантско дружество, предоставящо юридически услуги и данъчни консултации. Правни консултации във всички области на правото. Регистрира дружества по Търговския закон - ООД/ЕООД, АД/ЕАД.
http://isb-law.bg ~ Още ...
Регистриране фирми и фирмени промени на най ниски тарифи
http://debit-credit.eu ~ Още ...
Ние сме адвокати предоставящи правни услуги в редица области на правото. Ако се нуждаетe от добър адвокат можете да се свържете с нас за безплатна консултация.Имаме репутация на кантора с опит постигаща добри резултати за клиентите си.
http://id-lawoffice.com/ ~ Още ...
Бърза и лесна регистрация на фирма. ...
http://www.registry.goltmarketings.bg ~ Още ...

Статии

Адвокатската кантора „Стефанова и партньори“ Ви предоставя добър адвокат в град Варна. Като нашите адвокати имат най-добра теоретична подготовка в уважавани висши учебни заведения и не спират да повишават знанията и квалификацията си.
Ние предлагаме правни услуги и консултации, регистрации на фирми и фирмени промени, счетоводни услуги, превод и легализация на документи, изготвяне на договори и др.
Възлагането на обществени поръчки чрез събиране на оферти с обява е особено производство, регламентирано в Закона за обществените поръчки /ЗОП/. Независимо, че реда за провеждането на събирането на оферти с обява е определен в Закона
В брой 13 на Държавен вестник от 16.02.2016 г. беше обнародван Закона за обществените поръчки/ЗОП. Две от директивите, които бяха приети през 2014 г. от Европейския парламент, а именно Директива 2014/24/ЕС и Директива 2014/25/ЕС ...
Националният отбор по счетоводство! - Ние сме екип от отлично организирани професионалисти, бързи и точни при предоставянето на услугите, стриктни при спазване на договорните отношения, балансирани в цените на услугите
Австралия е страната в света, която предлага безспорно най-добри условия и заплащане на труда. Това прави държавата-континент мечтана дестинация за милиони хора, търсещи по-добър живот и реализация.
Добър ден. Моето име е Крейг Alberto и аз предлагат кредити с лихва от 3%.
Професионален Домоуправител за София, Бургас и Южното Черноморие (Поморие, Несебър, Сл. Бряг, Созопол, Приморско и Царево). Управелние на етажната собственост. Организиране на общи събрания, неотложни ремонти, управление на комунални услуги и други.


показани 1-100 от общо 174

First 1 2 Next Last

Моят профил

Реклама